Forårskage med frisk fromage

Forårskage med frisk fromage

En skøn og indbydende forårskage med en frisk og cremet smag af citron i fint samspil med den sødmefyldte smag af hindbær og pistacie. En smagfuld kage der kan holde sig frisk på køl i 1-2 dage. Bundene lagt sammen med fromage kan holde sig en måned på frost, godt pakket ind under plast. Opskriften giver 6 kager.
 
Ingredienser:
1.875 g CREDI® Soft Cake Lys kagebund
60 g Pistaciepasta
300 g Hindbærfyldning
1.450 g CREDI® Fond med smag af citron
600 g OM Overtræk Grøn
 
Grundopskrifter:
CREDI® Soft Cake Lys kagebund
1.000 g CREDI® Soft Cake Lys
350 g Æg
300 g Olie
225 g Vand
 
CREDI® Fond med smag af citron
200 g CREDI® Fond med smag af citron
250 g Vand
1.000 g Piskefløde 35%
CREDI® Fond med smag af citron opløses i vand. Derefter tilsættes ca. 1/3 af den letpiskede fløde og det blandes godt sammen. Resten af fløden mænges i.

Arbejdsbeskrivelse:
Ingredienserne fra basisopskriften til kagebundene samt pistaciepasta røres sammen med spartel ved lav hastighed i 4-5 minutter. Placer kageringe med Ø16cm i citronkagekapsler. Kageringene fedtes med Crefino, og fyldes med 375 g dej. Kagerne bages ved 160 grader i ca. 28 minutter.

Når kagebundene er kolde, flækkes de, og bunden smøres med ca. 60 g hindbærfrugtfyld. Ovenpå frugtfyldet sprøjtes et lag fromage med citronsmag, og toppen lægges på. Smør toppen af kagen med et lag fromage med citronsmag, og sprøjt en ring af fromage rundt langs kanten. Stil kagen på køl eller frost et stykke tid, inden marcipanbåndet rulles på. Kagerne kan pyntes med lidt friske bær og hakkede pistacienødder.
luk Cookies - Vores hjemmeside bruger cookies. Hvis du anvender vores hjemmeside accepterer du, at der gemmes cookies på din computer. Hvad er cookies? Læs mere
Kontakt os