Gulerodskage med karamel

Gulerodskage med karamel

Mild og saftig krydderkage med en fin afrundet smag af kanel. Her tilsat revet gulerod, der giver en skøn tung og fyldig kage, som harmonerer perfekt med den cremede karamelfromage. Kagen kan varieres med fyld og topping og passer til et hav af kager. Den færdige kage kan holde sig frisk på køl i 2 dage. Den færdige kage uden pynt kan opbevares på frost i 1-2 måneder, godt pakket ind under plast. Opskriften giver 6 kager.

Ingredienser:
1.000 g CREDI® Multicake
300 g Vegetabilsk planteolie
275 g Pasteuriserede skrabeæg
240 g Vand
300 g Revet gulerod

Topping og fyld:
100 g Hakkede hasselnødder
200 g Karamel fyldning
1.000 g CREDI® Fond Neutral fromage (se grundopskrift)
10 g Karamel pasta
 
Grundopskrift:
CREDI® Fond Neutral fromage
140 g CREDI® Fond Neutral
170 g Vand
690 g Piskefløde 35%
CREDI® Fond Neutral opløses i vand. Herefter tilsættes ca. 1/3 af den letpiskede fløde og det blandes godt sammen. Resten af fløden mænges i.
 
Arbejdsbeskrivelse:
Alle ingredienser til kagebunden røres sammen med spartel ved lav hastighed i ca. 5 minutter. Vent evt. med at tilsætte de revne gulerødder til sidst i røretiden. Silikoneformen "Festival" fedtes med Crefino, og i hvert hul drysses ca. 15 g hakkede hasselnødder. Ryst formene lidt, så hasselnødderne fordeler sig. 350 g kagedej vejes af i hver form, og kagerne bages ved 160 grader i ca. 30 minutter.

Når kagerne kommer ud af ovnen, vendes formene rundt på en plade med bagepapir, hvor de står i 5-10 minutter. Herefter vendes kagerne ud af formene, og køles af. 30 g karamelfyldning sprøjtes i fordybningen på kagen. Karamelfromagen laves efter grundopskriften CREDI® Fond Neutral fromage og tilsættes karamelpastaen. Herefter sprøjtes ca. 160 g karamelfromage som små fromagedutter ovenpå karamellen. Kagerne stilles på frost. Pyntes evt. med hakkede hasselnødder og grove stykker chokolade.
luk Cookies - Vores hjemmeside bruger cookies. Hvis du anvender vores hjemmeside accepterer du, at der gemmes cookies på din computer. Hvad er cookies? Læs mere
Kontakt os