Gulerodskage med ostecreme

Gulerodskage med ostecreme

Mild og svampet krydderkage med en afstemt smag af kanel. Vi har tilsat revet gulerod for en ekstra tung og fyldig kage, og toppet med et tykt lag osteglasur. En helt fantastiske kagebund, som passer til et hav af kager. Den færdige kage holder sig frisk på køl i 3 dage. Kagebunden uden topping kan opbevares på frost i 2 måneder, godt pakket ind under plast. Opskriften giver 6 kager.

Ingredienser:
1.500 g CREDI® Multicake
210 g Vegetabilsk planteolie
270 g Pasteuriserede skrabeæg
435 g Vand
400 g Revet gulerod

Til formene:
50 g Tynde hasselflager
 
Osteglasur:
450 g Smør
600 g Flormelis
300 g Flødeost
Pisk smør og lidt af flormelissen godt sammen. Tilsæt resten af flormelissen af et par omgange. Når smør og flormelis er pisket helt hvidt og luftigt, tilsættes flødeosten. Derefter skal glasuren kun lige røres sammen, da den vil blive for blød, hvis man rører eller pisker for længe.
 
Arbejdsbeskrivelse:
Alle ingredienserne til kagedejen røres sammen med spartel ved lav hastighed i ca. 5 minutter. Tilsæt de revne gulerødder til sidst i røretiden. Placer kageringe med Ø16 cm i citronkagekapsler. Ringene fedtes med Crefino. Kom lidt hasselflager ned i hver ring, og ryst dem rundt, så flagerne fordeler sig på kanterne. Fyld derefter ringene med 400 g kagedej. Kagerne bages ved 160 grader i ca. 30 minutter. Når kagebundene er kolde, sprøjtes osteglasuren på i fine rosetter.

Tip: Pynt evt. kagen med hakkede hasselnødder og skovsyre.

luk Cookies - Vores hjemmeside bruger cookies. Hvis du anvender vores hjemmeside accepterer du, at der gemmes cookies på din computer. Hvad er cookies? Læs mere
Kontakt os