Kage med baileys fromage og karamel

Den skønneste kage med saltkaramel toppet med en cremet og fyldig Baileys fromage og saltede peanuts. En flot og indbydende kage, perfekt til de voksne. Kagen kan holde sig frisk på køl i 1-2 dage. Kagen med fyld og fromage uden pynt kan opbevares på frost i 1-2 måneder, godt pakket ind under plast. Opskriften giver 6 kager.

Ingredienser:
1.870 g CREDI® Cake Platin Lys kagebund (se grundopskrift)
20 g Karamelpasta
200 g Karamelfyldning
5 g Salt
200 g Cocoa coating/creme
100 g Peanuts m/salt
1.000 g CREDI® Fond Baileys fromage (se grundopskrift)
 
Grundopskrifter:
CREDI® Cake Platin Lys kagebund
1.000 g CREDI® Cake Platin Lys
350 g Æg
300 g Olie
225 g Vand
 
CREDI® Fond Baileys fromage
138 g  CREDI® Fond Neutral
86 g Vand
86 g Baileys
690 g Piskefløde 35%
CREDI® Fond Neutral opløses i vand tilsat Baileys. Derefter tilsættes ca. 1/3 af den letpiskede fløde og det blandes godt sammen. Resten af fløden mænges i.
 
Arbejdsbeskrivelse:
Alle ingredienser fra basisopskriften til kagebundene samt karamelpasta røres sammen med spartel ved lav hastighed i ca. 5 minutter. 300 g kagedej vejes af i silikoneformen "Festival", og bages ved 160 grader i ca. 30 minutter. Herefter vendes kagerne ud af formene og køles af.

Bland salt og karamelfyldning sammen og sprøjt 30 g i kagens fordybning samt 30 g Cocoa coating/creme, hak peanuts m/salt og drys ca. 15 g ovenpå karamel og Cocoa coating/creme. Herefter sprøjtes 160 g Baileys fromage ovenpå karamelfyldningen og Cocoa coating/creme. Kagerne stilles på frost.

Tip: Pynte med hakkede peanuts, grove stykker af rustik chokolade samt et lille drys guldstøv.

Vi bringer vores ekspertise til din virksomhed 

 

Vores styrke ligger ikke kun i vores produkter, men i særdeleshed i vores medarbejdere. Hjertet af Credin består af vores yderst kompetente og erfarne medarbejdere – mange med lang anciennitet. Vores brede viden og knowhow om bageribranchen har en mærkbar indvirkning på hvert samarbejde og løsning, vi leverer.

 

 

Læs mere

Lad os skabe løsninger sammen

 

Vores passion er at levere skræddersyede og unikke løsninger, netop tilpasset dine behov. Med Credin som partner får du:

 

•  Over 90 års erfaring og knowhow
•  Tæt og direkte samarbejde med specialistteam
•  Hurtig og agil udviklingsproces
•  Innovative og unikke løsninger
•  AA-rating I BRCGS (uanmeldt auditering)
•  En del af Orkla Food Ingredients (OFI)

 

 

Læs mere

 

Kontakt os