Kage med rabarberfyld og jordbærfromage

En fin og frisk kage med en afstemt smag af vanilje. Her kombineret med en cremet jordbærfromage og skøn rabarberfrugtfyldning. Kagen har et sart og fint udseende. Den indbydende kage kan holde sig frisk på køl i 1-2 dage. Opbevares kagen med fromage og uden pynt på frost, kan den holde sig i 1-2 måneder, godt pakket ind under plast. Opskriften giver 6 kager.

Ingredienser:
1.875 g CREDI® Cake Platin Lys kagebund (se grundopskrift)
75 g Hasselflager tynde
200 g Rabarberfrugt fyldning 50%
200 g Cocoa coating/creme
1.000 g CREDI® Fond Jordbær fromage (se grundopskrift)
 
Grundopskrifter:
CREDI® Cake Platin Lys kagebund
1.000 g CREDI® Cake Platin Lys
350 g Æg
300 g Olie
225 g Vand
 
CREDI® Fond Jordbær fromage
140 g CREDI® Fond Jordbær
170 g Vand
690 g Piskefløde 35%
CREDI® Fond Jordbær opløses i vand. Derefter tilsættes ca. 1/3 af den letpiskede fløde og det blandes godt sammen. Resten af fløden mænges i.
 
Arbejdsbeskrivelse:
Alle ingredienser fra basisopskriften til kagebundene røres sammen med spartel ved lav hastighed i ca. 5 minutter. Silikoneformen "Festival" fedtes med Crefino, og i hvert hul drysses ca. 12 g hasselflager. Ryst formene lidt, så hasselflagerne fordeles rundt i formen. 300 g kagedej vejes af i hver form, og kagerne bages ved 160 grader i ca. 30 minutter. Når kagerne kommer ud af ovnen, vendes formen rundt på en plade med bagepapir, hvor de står i 5-10 minutter, inden kagerne vendes ud af formene og køles af. 30 g rabarberfrugtfyld og 30 g Cocoa coating/creme sprøjtes i kagens fordybning. Herefter sprøjtes 160 g jordbærfromage ovenpå, og kagerne stilles på frost.

Tip: Pynt evt. kagen med friske jordbær og chokoladekugler vendt i lyserødt støv og hakkede pistacienødder.

Vi bringer vores ekspertise til din virksomhed 

 

Vores styrke ligger ikke kun i vores produkter, men i særdeleshed i vores medarbejdere. Hjertet af Credin består af vores yderst kompetente og erfarne medarbejdere – mange med lang anciennitet. Vores brede viden og knowhow om bageribranchen har en mærkbar indvirkning på hvert samarbejde og løsning, vi leverer.

 

 

Læs mere

Lad os skabe løsninger sammen

 

Vores passion er at levere skræddersyede og unikke løsninger, netop tilpasset dine behov. Med Credin som partner får du:

 

•  Over 90 års erfaring og knowhow
•  Tæt og direkte samarbejde med specialistteam
•  Hurtig og agil udviklingsproces
•  Innovative og unikke løsninger
•  AA-rating I BRCGS (uanmeldt auditering)
•  En del af Orkla Food Ingredients (OFI)

 

 

Læs mere

 

Kontakt os