Mørk kage med choko-/orangefromage

En skøn og velsmagende kage med en fyldig smag af kakao og et skønt tvist af orange. Den salgsklare kage kan holde sig frisk på køl i 1-2 dage. Den færdige kage uden pynt kan holde sig i 1-2 måneder på frost, når den er godt pakket ind under plast. Opskriften giver 6 kager.

Ingredienser:
1.875 g CREDI® Cake Platin Choko kagebund (se grundopskrift)
150 g Tynde hasselflager
150 g Nougat coating/creme
200 g Appelsin frugtfyldning 60%
1.100 g Choko-/orangemousse (se grundopskrift)
 
Grundopskrifter:
CREDI® Cake Platin Choko kagebund
1.000 g  CREDI® Cake Platin Choko
350 g Æg
300 g Olie
225 g Vand
 
Choko-/Orangemousse
1.020 g CREDI® Fond Kakao
30 g Appelsinpasta u/farve
50 g Mørk choko kagedrys 49% 
Vand og appelsin pasta tilsættes til CREDI® Fond Kakao og blandes godt sammen. 1/3 af den letpiskede fløde blandes godt sammen med fond blandingen. Derefter vendes resten af fløden i og til sidst tilsættes den mørke kagedrys.
 
Arbejdsbeskrivelse:
Alle ingredienser fra basisopskriften til kagebundene røres sammen med spartel ved lav hastig-hed i ca. 5 minutter. Silikoneformen "Festival" fedtes med Crefino og i hvert hul drysses ca. 12 g hasselflager. Ryst formene lidt, så hasselflagerne fordeler sig i formene.

300 g kagedej vejes af i hver form, og kagerne bages ved 160 grader i ca. 30 minutter. Når
kagerne kommer ud af ovnen, vendes formene rundt på en plade med bagepapir, hvor de står i 5-10 minutter. Herefter vendes kagerne ud af formene og køles af.

30 g appelsin frugtfyldning og 30 g nougatcreme sprøjtes i fordybningen på kagen. Ovenpå sprøjtes ca. 160 g choko-/orangemousse. Kagerne stilles på frost. Tip: Pyntes evt. med lidt revet appelsinskal, chokoladespåner og chokoladekugler vendt i guldstøv.

Vi bringer vores ekspertise til din virksomhed 

 

Vores styrke ligger ikke kun i vores produkter, men i særdeleshed i vores medarbejdere. Hjertet af Credin består af vores yderst kompetente og erfarne medarbejdere – mange med lang anciennitet. Vores brede viden og knowhow om bageribranchen har en mærkbar indvirkning på hvert samarbejde og løsning, vi leverer.

 

 

Læs mere

Lad os skabe løsninger sammen

 

Vores passion er at levere skræddersyede og unikke løsninger, netop tilpasset dine behov. Med Credin som partner får du:

 

•  Over 90 års erfaring og knowhow
•  Tæt og direkte samarbejde med specialistteam
•  Hurtig og agil udviklingsproces
•  Innovative og unikke løsninger
•  AA-rating I BRCGS (uanmeldt auditering)
•  En del af Orkla Food Ingredients (OFI)

 

 

Læs mere

 

Kontakt os