Mørk kage med chokoladeganache

En skøn mørk kage med en fyldig smag af kakao og cremet chokoladeganache. Kagen er nem at variere med andre smage og indbydende topping. Den velsmagende kage kan holde sig på køl i 5-7 dage. Inden udskæring og dekorering kan kagebundene med chokoladeganache opbevares på frost i op til to måneder, når de er godt pakket ind under plast. Opskriften giver 16 kager.

Ingredienser:
5.000 g CREDI® Soft Cake Mørk kagebund (se grundopskrift)
2.000 g Piskefløde 35%
800 g Mørk chokolade 64%
800 g Cocoa coating/creme
 
Grundopskrift:
CREDI® Soft Cake Mørk kagebund
2.670 g CREDI® Soft Cake Mørk
800 g Olie
930 g Æg
600 g Vand
 
Arbejdsbeskrivelse:
Fløden varmes op til kogepunktet. Halvdelen af den varme fløde hældes over chokoladen. Rør forsigtig i blandingen til den er homogen og tilsæt derefter resten af fløden. Blandingen røres jævn, og stilles på køl til dagen efter.
 
Alle ingredienser fra basisopskriften til kagebundene røres sammen med spartel ved medium hastighed i ca. 5 minutter. Kagedejen fordeles i to kantplader 46x60 cm med høje kanter, foret med silikonepapir i bunden. Der fordeles 2.500 g dej i
hver plade. Kagebundene bages ved 180 grader i ca. 18 minutter. Den afkølede chokoladeganache piskes forsigtigt op, og det meste (gem lidt til pynt) smøres ud på den afkølede kagebund. Læg den anden kagebund ovenpå ganachen, og smør Cocoa coating/creme ovenpå toppen af kagen i et jævnt lag. Sæt kagen på køl en til to timer, og skær derefter kanterne rene. Kagen kan nu deles i 16 firkanter af ca. 7x21 cm (eller i 14 firkanter af ca. 8x21 cm.) og pyntes med den resterende chokoladeganache, som sprøjtes på i fine aflange rosetter.

Du kan trække på et team af erfarne specialister

 

Vores styrke ligger ikke kun i vores produkter, men også i vores medarbejdere. Hjertet af Credin består af vores yderst kompetente og erfarne medarbejdere – mange med lang anciennitet. Vores fælles pulje af viden og ekspertise har en mærkbar indvirkning på hvert samarbejde og løsning, vi leverer.

 

 

 

Læs mere

Lad os skabe løsninger sammen

 

Når du vælger Credin som din leverandør, får du en partner, der er dedikeret til perfektion i hver eneste bid!

 

•  Over 90 års pålidelighed og uovertruffen knowhow
•  Tæt og direkte samarbejde med et specialistteam
•  Hurtig og agil udviklingsproces
•  Innovative løsninger, der appellerer til et bredt publikum
•  AA-rating I BRCGS (uanmeldt auditering)
•  En del af Orkla Food Ingredients (OFI)

 

 

Læs mere

Kontakt os