Mørk kage med store chokoladespåner
En herlig svampet mørk kage med intens smag af kakao. Den færdigpyntede kage kan holde sig frisk på køl i 5 dage. Kagen med fyld og uden pynt kan opbevares på frost i op til to måneder, når den er forsvarligt pakket ind under plast. Opskriften giver 5 kager.
Ingredienser:
1.875 g CREDI® Soft Cake Mørk kagebund (se grundopskrift)
625 g Cocoa coating/creme
150 g Chokolade spåner Mørk
Grundopskrift:
CREDI® Soft Cake Mørk kagebund
1.000 g CREDI® Soft Cake Mørk
300 g Olie
350 g Æg
225 g Vand
Arbejdsbeskrivelse:
Alle ingredienser fra basisopskriften røres sammen med spartel ved medium hastighed i ca. 5 minutter.
Placer kageringe med Ø16 cm i citronkagekapsler. Ringene fedtes med Crefino, og fyldes med 375 g dej. Kagerne bages ved 160 grader i ca. 28 minutter.
Når kagebundene er kolde, sprøjtes Cocoa coating/creme ned forskellige steder i kagen.
Derefter smøres et lag Cocoa coating/creme ovenpå kagen, og den pyntes med store chokoladespåner.