Mørk kage med store chokoladespåner

En herlig svampet mørk kage med intens smag af kakao. Den færdigpyntede kage kan holde sig frisk på køl i 5 dage. Kagen med fyld og uden pynt kan opbevares på frost i op til to måneder, når den er forsvarligt pakket ind under plast. Opskriften giver 5 kager.
 
Ingredienser:
1.875 g CREDI® Soft Cake Mørk kagebund (se grundopskrift)
625 g Cocoa coating/creme
150 g Chokolade spåner Mørk
 
Grundopskrift:
CREDI® Soft Cake Mørk kagebund
1.000 g CREDI® Soft Cake Mørk
300 g Olie
350 g Æg
225 g Vand
 
Arbejdsbeskrivelse:
Alle ingredienser fra basisopskriften røres sammen med spartel ved medium hastighed i ca. 5 minutter.

Placer kageringe med Ø16 cm i citronkagekapsler. Ringene fedtes med Crefino, og fyldes med 375 g dej. Kagerne bages ved 160 grader i ca. 28 minutter.

Når kagebundene er kolde, sprøjtes Cocoa coating/creme ned forskellige steder i kagen.
Derefter smøres et lag Cocoa coating/creme ovenpå kagen, og den pyntes med store chokoladespåner.

Du kan trække på et team af erfarne specialister

 

Vores styrke ligger ikke kun i vores produkter, men også i vores medarbejdere. Hjertet af Credin består af vores yderst kompetente og erfarne medarbejdere – mange med lang anciennitet. Vores fælles pulje af viden og ekspertise har en mærkbar indvirkning på hvert samarbejde og løsning, vi leverer.

 

 

 

Læs mere

Lad os skabe løsninger sammen

 

Når du vælger Credin som din leverandør, får du en partner, der er dedikeret til perfektion i hver eneste bid!

 

•  Over 90 års pålidelighed og uovertruffen knowhow
•  Tæt og direkte samarbejde med et specialistteam
•  Hurtig og agil udviklingsproces
•  Innovative løsninger, der appellerer til et bredt publikum
•  AA-rating I BRCGS (uanmeldt auditering)
•  En del af Orkla Food Ingredients (OFI)

 

 

Læs mere

Kontakt os