Mørk kage med store chokoladespåner

Mørk kage med store chokoladespåner

En herlig svampet mørk kage med intens smag af kakao. Den færdigpyntede kage kan holde sig frisk på køl i 5 dage. Kagen med fyld og uden pynt kan opbevares på frost i op til to måneder, når den er forsvarligt pakket ind under plast. Opskriften giver 5 kager.
 
Ingredienser:
1.875 g CREDI® Soft Cake Mørk kagebund (se grundopskrift)
625 g Cocoa coating/creme
150 g Chokolade spåner Mørk
 
Grundopskrift:
CREDI® Soft Cake Mørk kagebund
1.000 g CREDI® Soft Cake Mørk
300 g Olie
350 g Æg
225 g Vand
 
Arbejdsbeskrivelse:
Alle ingredienser fra basisopskriften røres sammen med spartel ved medium hastighed i ca. 5 minutter.

Placer kageringe med Ø16 cm i citronkagekapsler. Ringene fedtes med Crefino, og fyldes med 375 g dej. Kagerne bages ved 160 grader i ca. 28 minutter.

Når kagebundene er kolde, sprøjtes Cocoa coating/creme ned forskellige steder i kagen.
Derefter smøres et lag Cocoa coating/creme ovenpå kagen, og den pyntes med store chokoladespåner.
luk Cookies - Vores hjemmeside bruger cookies. Hvis du anvender vores hjemmeside accepterer du, at der gemmes cookies på din computer. Hvad er cookies? Læs mere
Kontakt os