Neapolitanakage

Denne skønne kage er ikke blot en fryd for øjet, men også indbydende for den søde tand. Kombinationen af jordbærfromage, fint smuldrede cookies og mørk kagebund giver en fantastisk smagsoplevelse.
Opskriften giver 8 stk. á 600 gram

Mørk kagebund:
800 g CREDI® Softcake mørk
240 g  Vegetabilsk olie
280 g  Æg
180 g  Vand
Alle ingredienser røres sammen på en gang i 4-5 min. med spartel ved medium hastighed.

Mørke cookies:
400 g CREDI® Cookies dark
60 g Margarine røre blød
35 g Vand
Alle ingredienser til cookies røres sammen på en gang i 3 min. med spartel ved langsom hastighed. Tril dejen til en pølse og skær stykker på 60 g pr. stk. Cookies bages i 13-15 min. ved 180 °C.

Neutral fromage og jordbærfromage:
1.200 g Piskefløde
300 g Vand (ca. 20-25 °C)
240 g CREDI® Fond Jordbær / Neutral
CREDI® Fond opløses i ca. 20-25 °C varmt vand. Fløden piskes meget let. 1/3 fløde vendes i CREDI® Fond blandingen, og det blandes godt sammen. Derefter vendes resten af fløden i, og det blandes godt. Fromagen er klar til brug.

Øvrige ingredienser:
160 g Credigel

Dej hældes i en kantplade 46x60 cm, foret med silikonepapir. Kagen bages i 18-20 min. ved 170 °C. Med ring Ø16 cm stikkes der bunde ud af den mørke kage. I en ring Ø16 cm, foret med kantfolie lægges en bund. Ovenpå hældes 200 g neutral fromage, og når den har sat sig, drysses 50 g fint smuldrede mørke cookies ovenpå. Derefter hældes 200 g jordbærfromage på, og kagen sættes på frost til den skal bruges. Når kagen tages ud fra frost, smøres 20 g Credigel på toppen.
luk Cookies - Vores hjemmeside bruger cookies. Hvis du anvender vores hjemmeside accepterer du, at der gemmes cookies på din computer. Hvad er cookies? Læs mere
Kontakt os