Sirupskage med luksuscreme

En intens og smagfuld Sirupskage med masser af kryddersmag. Vi har lagt kagen sammen med Luksus creme og abrikosfrugtfyld. Kagen har en kompakt krumme og kan holde sig frisk på køl i 5 dage. Opbevares bundene alene kan de holde sig på frost i 1-2 måneder, godt pakket ind under plast. Opskriften giver 4 kager.

Ingredienser:
900 g CREDI® Multicake
100 g Sukker
100 g Vegetabilsk planteolie
200 g Pasteuriserede skrabeæg
320 g Kærnemælk
240 g Brun/mørk sirup

Fyld/topping:
200 g Abrikosfrugtfyldning
400 g Luksuscreme (Grønvang)
5 g Vaniljesukker
240 g Cocoa coating/creme
  
Arbejdsbeskrivelse:
Ingredienserne til sirupskagen blandes og røres med spartel ved lav hastighed i 4-5 minutter.
Kageringe med Ø16cm placeres i citronkagekapsler. Ringene fedtes med Crefino, og fyldes med 400 g kagedej. Bages ved 160 grader i ca. 35 minutter.
Når kagebundene er kolde, flækkes de, og bunden smøres med ca. 60 g abrikosfrugtfyldning. Ovenpå frugtfyldet sprøjtes Luksus creme tilsat vaniljesukker som små fine dutter. Toppen smøres med Cocoa coating/creme og lægges på. Pyntes evt. med hakkede mandler rundt i kanten.
  
Tip: Prøv at variere med æble- eller appelsinfrugtfyld. Og luksuscremen kan erstattes af en smørcreme.

Du kan trække på et team af erfarne specialister

 

Vores styrke ligger ikke kun i vores produkter, men også i vores medarbejdere. Hjertet af Credin består af vores yderst kompetente og erfarne medarbejdere – mange med lang anciennitet. Vores fælles pulje af viden og ekspertise har en mærkbar indvirkning på hvert samarbejde og løsning, vi leverer.

 

 

 

Læs mere

Lad os skabe løsninger sammen

 

Når du vælger Credin som din leverandør, får du en partner, der er dedikeret til perfektion i hver eneste bid!

 

•  Over 90 års pålidelighed og uovertruffen knowhow
•  Tæt og direkte samarbejde med et specialistteam
•  Hurtig og agil udviklingsproces
•  Innovative løsninger, der appellerer til et bredt publikum
•  AA-rating I BRCGS (uanmeldt auditering)
•  En del af Orkla Food Ingredients (OFI)

 

 

Læs mere

Kontakt os