Sirupskage med luksuscreme

Sirupskage med luksuscreme

En intens og smagfuld Sirupskage med masser af kryddersmag. Vi har lagt kagen sammen med Luksus creme og appelsinfrugtfyld, der giver kagen en let syrlig appelsinsmag. Kagen har en kompakt krumme og kan holde sig frisk på køl i 5 dage. Opbevares bundene alene kan de holde sig på frost i 1-2 måneder, godt pakket ind under plast. Opskriften giver 4 kager.

Ingredienser:
1.000 g CREDI® Multicake
100 g Vegetabilsk planteolie
100 g Pasteuriserede skrabeæg
320 g Kærnemælk
240 g Brød- og kagesirup

Fyld/topping:
200 g Appelsin frugtfyldning 60%
400 g Luksuscreme (Grønvang)
5 g Vaniljesukker
240 g Cocoa coating/creme
  
Arbejdsbeskrivelse:
Ingredienserne til sirupskagen blandes og røres med spartel ved lav hastighed i 4-5 minutter.
Kageringe med Ø16cm placeres i citronkagekapsler. Ringene fedtes med Crefino, og fyldes med 400 g kagedej. Bages ved 160 grader i ca. 28 minutter.
Når kagebundene er kolde, flækkes de, og bunden smøres med ca. 60 g appelsinfrugtfyldning. Ovenpå frugtfyldet sprøjtes Luksus creme tilsat vaniljesukker som små fine dutter. Toppen smøres med Cocoa coating/creme og lægges på. Pyntes evt. med hakkede mandler rundt i kanten.
  
Tip: Prøv at variere med æble- eller abrikosfrugtfyld. Og luksuscremen kan erstattes af en smørcreme.
luk Cookies - Vores hjemmeside bruger cookies. Hvis du anvender vores hjemmeside accepterer du, at der gemmes cookies på din computer. Hvad er cookies? Læs mere
Kontakt os