Softcake med cremet jordbærfromage

En svampet softcake med cremet jordbærfromage, som holder kagen skøn og moist længe og giver kagen et frisk pift. Både softcake og fromage er nem at arbejde med og sikrer et skønt resultat hver gang. Kagen kan opbevares på køl. 

 

Opskriften giver 12 kager á 530 gram

Mørke kagebunde: 
1.700 g CREDI® Softcake Mørk
510 g Vegetabilsk olie
550 g Æg
340 g Vand


Fremgangsmåde: 
Giver 2 stk. kagebunde (46x60 cm).
Alle ingredienser røres sammen på en gang med spartel i ca. 5 min. ved medium hastighed. Dejen hældes i kantplader 46x60 cm og bages ved 180° C i 17 min.


Jordbærfromage:
400 g CREDI® Fond jordbær
500 g Vand (ca. 20-25 °C)
2.000 g Piskefløde

 

Fremgangsmåde:

Piskefløden piskes meget let. Den skal kunne trække spor efter piskeriset, men stadig være flydende. Vand og CREDI fond jordbær røres sammen, og en tredjedel af fløden vendes heri og blandes godt. Derefter tilsættes resten af fløden, og fromagen er nu klar til brug.


Øvrige ingredienser: 

1.500 g Rabarbermarmelade
250 g Credigel


Arbejdsbeskrivelse:
En metalramme 40x54 cm fores med foliekantbånd (kan godt undværes). Den mørke kagebund skæres til og placeres i rammen. Ovenpå kagebunden smøres

750 g rabarbermarmelade, og herefter fordeles halvdelen af jordbærfromage i et lag ovenpå kagebunden. Bund nr. 2 skæres til så den passer i rammen, og lægges ovenpå fromagen. Herpå smøres 750 g rabarbermarmelade, og derefter endnu et lag med den sidste halvdel af jordbærfromagen. Kagen sættes på frost et par timer og er herefter klar til brug. Et tyndt lag Credigel smøres på toppen af kagen. Kagen deles i mindre stykker á 13x13 cm. Pynt med marengs og friske jordbær.

 

Vi bringer vores ekspertise til din virksomhed 

 

Vores styrke ligger ikke kun i vores produkter, men i særdeleshed i vores medarbejdere. Hjertet af Credin består af vores yderst kompetente og erfarne medarbejdere – mange med lang anciennitet. Vores brede viden og knowhow om bageribranchen har en mærkbar indvirkning på hvert samarbejde og løsning, vi leverer.

 

 

Læs mere

Lad os skabe løsninger sammen

 

Vores passion er at levere skræddersyede og unikke løsninger, netop tilpasset dine behov. Med Credin som partner får du:

 

•  Over 90 års erfaring og knowhow
•  Tæt og direkte samarbejde med specialistteam
•  Hurtig og agil udviklingsproces
•  Innovative og unikke løsninger
•  AA-rating I BRCGS (uanmeldt auditering)
•  En del af Orkla Food Ingredients (OFI)

 

 

Læs mere

 

Kontakt os