Svampet mørk kage med kakaofromage
Svampet mørk kage med skøn og cremet smag af kakao i flot samspil med den søde blåbærfrugtfyldning. Kagen er nem at variere og der kan skabes spændende smage med andre fromager og frugtfyldninger. Den færdigpyntede kage kan holde sig frisk på køl i 2 dage. Kagen uden pynt kan opbevares på frost i op til to måneder, når den er godt pakket ind under plast. Opskriften giver 5 kager.
Ingredienser:
1.875 g CREDI® Soft Cake Mørk kagebund
300 g Blåbærfrugtfyldning
1.450 g CREDI® Fond Kakao fromage
Grundopskrifter:
CREDI® Soft Cake Mørk kagebund
1.000 g CREDI® Soft Cake Mørk
300 g Olie
350 g Æg
225 g Vand
CREDI® Fond Kakao fromage
200 g CREDI® Fond Kakao
250 g Vand
1.000 g Piskefløde 35%
CREDI® Fond Kakao opløses i vand. Derefter tilsættes ca. 1/3 af den letpiskede fløde og det blandes godt sammen. Resten af fløden mænges i.
Arbejdsbeskrivelse:
Alle ingredienser fra basisopskriften til kagebundene røres med spartel ved lav hastighed i 4-5 minutter. Placer kageringe med Ø16cm i citronkagekapsler. Ringene fedtes med Crefino, og fyldes med 375 g dej og bages ved 160 grader i ca. 28 minutter.
Når kagebundene er kolde, flækkes de, og bunden smøres med ca. 60 g blåbærfrugtfyld. Ovenpå frugtfyldet sprøjtes et lag kakaofromage med en glat tyl og toppen lægges på. Som dekoration på toppen af kagen sprøjtes små toppe af kakaofromage med en glat tyl. Stil kagen på frost. Tip: Kagen kan pyntes flot med rustikke chokoladestykker og hakkede mandler.