Mega kernerugbrød

Klassisk kerneholdigt rugbrød der giver en saftig krumme og holder sig frisk længe pga. de saftige kerner. Opskriften er baseret på Combi Kerne Rug koncentratet, der giver en høj dejstabilitet under fremstillingen og en høj ensartet brødkvalitet. Koncentratet giver mulighed for udvikle mange spændende opskrifter og tilsætte masser af forskellige meltyper, kerner og frø.

 

Opskriften giver 15 stk. rugbrød á 1.100 g


OPSKRIFT:
5.000 g Combi Kerne Rug Konc.
2.000 g Softkerner rug
2.000 g Poppede kerner
f.eks. rug, byg eller lign.
1.000 g Rugsigtemel
80 g Gær
Ca. 7.600 g Vand

FREMGANGSMÅDE:
Æltetid: 20 min i 1. gear i spiralælter.
Dejtemp.: 28-30 °C
Liggetid: 30 min.
Dejvægt: 1.100 g i aluform
Rasketid: Ca. 50 min.
Rasketemp.: 35 °C
Temp.: 260–170 °C
Damp: Som normalt til rugbrød
Bagetid: 50 min.
Efter hviletid afvejes dejen direkte i aluform og glattes med våd skraber.

Du kan trække på et team af erfarne specialister

 

Vores styrke ligger ikke kun i vores produkter, men også i vores medarbejdere. Hjertet af Credin består af vores yderst kompetente og erfarne medarbejdere – mange med lang anciennitet. Vores fælles pulje af viden og ekspertise har en mærkbar indvirkning på hvert samarbejde og løsning, vi leverer.

 

 

 

Læs mere

Lad os skabe løsninger sammen

 

Når du vælger Credin som din leverandør, får du en partner, der er dedikeret til perfektion i hver eneste bid!

 

•  Over 90 års pålidelighed og uovertruffen knowhow
•  Tæt og direkte samarbejde med et specialistteam
•  Hurtig og agil udviklingsproces
•  Innovative løsninger, der appellerer til et bredt publikum
•  AA-rating I BRCGS (uanmeldt auditering)
•  En del af Orkla Food Ingredients (OFI)

 

 

Læs mere

Kontakt os