Rugbrødsbolle

 

Lækker og blød rugbrødsbolle med en fantastisk saftig krumme og en blød skorpe, som gør den ekstra god og velegnet til en rugbolle med ost eller pålæg, da brødet forbliver saftigt og blødt hele dagen. Opskriften er baseret på en kombination af Just4Taste Bløddej og MultiBase Rugbrød samt naturligvis rugmel, som tilsammen giver en lidt sundere og mere nærende rugbrødsbolle med masser af god smag og et blødt bid.

 

OPSKRIFT:

Ingredienser

300 g JUST4TASTE® Bløddej
400 g MultiBase® Rugbrød
1.700 g Hvedemel
850 g Rugmel
150 g Gær
200 g Vegetabilsk olie
40 g Mørk brødmalt
1.700 g Vand

 

Fremgangsmåde

Alle ingredienser æltes sammen. Dejen hviler tildækket på bordet i 20 min., vejes herefter af i pres på 2.100 g og hviler igen i 20 min., inden de virkes runde.

 

Bollerne drysses med mel, sættes på blanke plader, og raskes i 30-40 min.

 

De bages ved 210°C i 10-12 min.

Opskrift på rugbrødsboller fra Credin

Vi bringer vores ekspertise til din virksomhed 

 

Vores styrke ligger ikke kun i vores produkter, men i særdeleshed i vores medarbejdere. Hjertet af Credin består af vores yderst kompetente og erfarne medarbejdere – mange med lang anciennitet. Vores brede viden og knowhow om bageribranchen har en mærkbar indvirkning på hvert samarbejde og løsning, vi leverer.

 

 

Sådan samarbejder vi med dig 

Lad os skabe løsninger sammen

 

Vores passion er at levere skræddersyede og unikke løsninger, netop tilpasset dine behov. Med Credin som partner får du:

 

•  Over 90 års erfaring og knowhow
•  Tæt og direkte samarbejde med specialistteam
•  Hurtig og agil udviklingsproces
•  Innovative og unikke løsninger
•  AA-rating I BRCGS (uanmeldt auditering)
•  En del af Orkla Food Ingredients (OFI)

 

 

Læs mere om os her

 

Kontakt os