Rugbrødsbolle

 

Lækker og blød rugbrødsbolle med en fantastisk saftig krumme og en blød skorpe, som gør den ekstra god og velegnet til en rugbolle med ost eller pålæg, da brødet forbliver saftigt og blødt hele dagen. Opskriften er baseret på en kombination af Just4Taste Bløddej og MultiBase Rugbrød samt naturligvis rugmel, som tilsammen giver en lidt sundere og mere nærende rugbrødsbolle med masser af god smag og et blødt bid.

 

OPSKRIFT:

Ingredienser

300 g JUST4TASTE® Bløddej
400 g MultiBase® Rugbrød
1.700 g Hvedemel
850 g Rugmel
150 g Gær
200 g Vegetabilsk olie
40 g Mørk brødmalt
1.700 g Vand

 

Fremgangsmåde

Alle ingredienser æltes sammen. Dejen hviler tildækket på bordet i 20 min., vejes herefter af i pres på 2.100 g og hviler igen i 20 min., inden de virkes runde.

 

Bollerne drysses med mel, sættes på blanke plader, og raskes i 30-40 min.

 

De bages ved 210°C i 10-12 min.

Du kan trække på et team af erfarne specialister

 

Vores styrke ligger ikke kun i vores produkter, men også i vores medarbejdere. Hjertet af Credin består af vores yderst kompetente og erfarne medarbejdere – mange med lang anciennitet. Vores fælles pulje af viden og ekspertise har en mærkbar indvirkning på hvert samarbejde og løsning, vi leverer.

 

 

 

Læs mere

Lad os skabe løsninger sammen

 

Når du vælger Credin som din leverandør, får du en partner, der er dedikeret til perfektion i hver eneste bid!

 

•  Over 90 års pålidelighed og uovertruffen knowhow
•  Tæt og direkte samarbejde med et specialistteam
•  Hurtig og agil udviklingsproces
•  Innovative løsninger, der appellerer til et bredt publikum
•  AA-rating I BRCGS (uanmeldt auditering)
•  En del af Orkla Food Ingredients (OFI)

 

 

Læs mere

Kontakt os