Rugbrødssnacks med MultiBase® Rugbrød

Rugbrødssnacks med MultiBase® Rugbrød

Lille rustik rugbrødssnack med pizzapasta, lufttørret skinke, pepperoni og pesto.
Toppet med god emmentaler. Perfekt som en lille snack eller ”to go”.


Opskriften er baseret på MultiBase Rugbrød koncentratet, som er et fleksibelt rugbrødskoncentrat, der er velegnet til fremstilling af mange forskellige smagfulde rugbrød og rugbrødssnacks. Giver blandt andet mulighed for både at køre i direkte proces og over køl. MultiBase Rugbrød anvendes som grundbase, der sikrer dig en ensartet kvalitet, gode bageegenskaber og en dejlig rugbrødssmag. Afhængig af opskriften tilsættes mel, frø, kerner, malt og krydderier.

Dosering af koncentratet er: 15/85.

 

OPSKRIFT:
2.500 g Rugflager 3008
1.600 g Halvsigtemel
900 g MULTIBASE® Rugbrød
1.750 g Solsikkekerner
600 g Græskarkerner
200 g Bygmaltekstrakt
90 g Gær
4.500 g Vand, ca. 35 °C


FREMGANGSMÅDE:
Æltetid: 15 min. i 1. gear i spiralælter
Dejtemp.: 28 °C
Liggetid: 30 min.
Dejvægt: 80 g

Rulles ud på 16 cm. Skæres på langs halvt igennem. Derefter fyldes de som nedenstående. Variant med pesto rulles ud på 16 cm, og trykkes lidt flad.
Rasketid: Ca. 60 min.
Temp.: Indsættes ved 260 °C, reduceres til 180 °C
Damp: Som normalt til rugbrød
Bagetid: Kernetemp. på 96 °C

VARIANTER:
Pizza pasta 15 g og revet ost 5 g
Pizza pasta 15 g og lufttørret skinke 6 g + revet ost 5 g
Pizza pasta 15 g og Peperoni 8 g (3 skiver) + revet ost 5 g
Grøn pesto 6 g og lufttørret skinke 6 g
(vrides som en frøsnapper og rulles i sesam) 


HÆVEMETODER OVER KØL OG FROST:

Over køl: Ved 4 °C i max 72 timer under plastik.
Køres direkte i raskeskab i ca. 90 min.
Over frost: Optøning på køl i ca. 18 timer under plastik.
Køres direkte i raskeskab i ca. 90 min.

Tip: Når du anvender MULTIBASE® Rugbrød kan du bruge samme opskrift, uanset hvordan du vælger at hæve brødet. Brødene bliver mere saftige og får mere smag, når de køres over køl eller frost.

luk Cookies - Vores hjemmeside bruger cookies. Hvis du anvender vores hjemmeside accepterer du, at der gemmes cookies på din computer. Hvad er cookies? Læs mere
Kontakt os