Rugsandwich med hørfrø og kerner

Det perfekte sandwichstykke med en saftig krumme, en blød skorpe og et lækkert blødt bid. Sandwichstykket er en baseret på en kombination af Just4Taste Bløddej og MultiBase Rugbrød samt rugmel, solsikkekerner og hørfrø, som tilsammen giver et lidt sundere og mere nærende sandwichstykke med masser af god smag og forbliver saftigt og velsmagende hele dagen. Her lavet som et aflangt stykke, men kan også laves som boller og kombineres med forskellige typer af topping.  

 

OPSKRIFT:

Ingredienser
300 g JUST4TASTE® Bløddej

400 g MultiBase® Rugbrød
1.700 g Hvedemel
850 g Rugmel
150 g Gær
200 g Vegetabilsk olie
35 g Mørk brødmalt
200 g Solsikkekerner
100 g Hørfrø

 

Fremgangsmåde

Alle ingredienser æltes sammen 5 min. langsomt og 6 min. hurtigt. Dejen hviler tildækket på bordet i 15-20 min.. Herefter rulles dejen ned på ca. 6 mm, pensles med vand og drysses med ønsket topping, inden den spores ud i stykker på 6 x 9 cm.

 

Stykkerne lægges på en netplade, og raskes til ønsket størrelse, og bages derefter ved 210°C i

10-12 min.

Opskrift på sandwich brød fra Credin

Vi bringer vores ekspertise til din virksomhed 

 

Vores styrke ligger ikke kun i vores produkter, men i særdeleshed i vores medarbejdere. Hjertet af Credin består af vores yderst kompetente og erfarne medarbejdere – mange med lang anciennitet. Vores brede viden og knowhow om bageribranchen har en mærkbar indvirkning på hvert samarbejde og løsning, vi leverer.

 

 

Sådan samarbejder vi med dig 

Lad os skabe løsninger sammen

 

Vores passion er at levere skræddersyede og unikke løsninger, netop tilpasset dine behov. Med Credin som partner får du:

 

•  Over 90 års erfaring og knowhow
•  Tæt og direkte samarbejde med specialistteam
•  Hurtig og agil udviklingsproces
•  Innovative og unikke løsninger
•  AA-rating I BRCGS (uanmeldt auditering)
•  En del af Orkla Food Ingredients (OFI)

 

 

Læs mere om os her

 

Kontakt os