Rugsandwich med hørfrø og kerner

Det perfekte sandwichstykke med en saftig krumme, en blød skorpe og et lækkert blødt bid. Sandwichstykket er en baseret på en kombination af Just4Taste Bløddej og MultiBase Rugbrød samt rugmel, solsikkekerner og hørfrø, som tilsammen giver et lidt sundere og mere nærende sandwichstykke med masser af god smag og forbliver saftigt og velsmagende hele dagen. Her lavet som et aflangt stykke, men kan også laves som boller og kombineres med forskellige typer af topping.  

 

OPSKRIFT:

Ingredienser
300 g JUST4TASTE® Bløddej

400 g MultiBase® Rugbrød
1.700 g Hvedemel
850 g Rugmel
150 g Gær
200 g Vegetabilsk olie
35 g Mørk brødmalt
200 g Solsikkekerner
100 g Hørfrø

 

Fremgangsmåde

Alle ingredienser æltes sammen 5 min. langsomt og 6 min. hurtigt. Dejen hviler tildækket på bordet i 15-20 min.. Herefter rulles dejen ned på ca. 6 mm, pensles med vand og drysses med ønsket topping, inden den spores ud i stykker på 6 x 9 cm.

 

Stykkerne lægges på en netplade, og raskes til ønsket størrelse, og bages derefter ved 210°C i

10-12 min.

Du kan trække på et team af erfarne specialister

 

Vores styrke ligger ikke kun i vores produkter, men også i vores medarbejdere. Hjertet af Credin består af vores yderst kompetente og erfarne medarbejdere – mange med lang anciennitet. Vores fælles pulje af viden og ekspertise har en mærkbar indvirkning på hvert samarbejde og løsning, vi leverer.

 

 

 

Læs mere

Lad os skabe løsninger sammen

 

Når du vælger Credin som din leverandør, får du en partner, der er dedikeret til perfektion i hver eneste bid!

 

•  Over 90 års pålidelighed og uovertruffen knowhow
•  Tæt og direkte samarbejde med et specialistteam
•  Hurtig og agil udviklingsproces
•  Innovative løsninger, der appellerer til et bredt publikum
•  AA-rating I BRCGS (uanmeldt auditering)
•  En del af Orkla Food Ingredients (OFI)

 

 

Læs mere

Kontakt os