Sprøde rugbrødschips

Lav lækre rugchips til tapasbordet eller som en lille snack til madpakken. Det gør ikke noget at rugbrødet er en anelse tørt, det er en god måde at anvende rugbrødsrester, undgå madspild og sikre en lille eftermiddagssnack. 


Fremgangsmåde:
Rugbrødet skæres i skiver på rugbrødsskæremaskine på 5 mm.
Skæres herefter ud i passende størrelse og fordeles på plade med silikonepapir. Sprayes med god olivenolie og drysses med lidt flagesalt og bages i 30 min. ved 160 °C.


Tip: Krydr rugchipsene med spændende krydderier; salt, paprika, BBQ, ingefær - kun fantasien sætter grænsen.

Vi bringer vores ekspertise til din virksomhed 

 

Vores styrke ligger ikke kun i vores produkter, men i særdeleshed i vores medarbejdere. Hjertet af Credin består af vores yderst kompetente og erfarne medarbejdere – mange med lang anciennitet. Vores brede viden og knowhow om bageribranchen har en mærkbar indvirkning på hvert samarbejde og løsning, vi leverer.

 

 

Læs mere

Lad os skabe løsninger sammen

 

Vores passion er at levere skræddersyede og unikke løsninger, netop tilpasset dine behov. Med Credin som partner får du:

 

•  Over 90 års erfaring og knowhow
•  Tæt og direkte samarbejde med specialistteam
•  Hurtig og agil udviklingsproces
•  Innovative og unikke løsninger
•  AA-rating I BRCGS (uanmeldt auditering)
•  En del af Orkla Food Ingredients (OFI)

 

 

Læs mere

 

Kontakt os