Lav lækre rugchips til tapasbordet eller som en lille snack til madpakken. Det gør ikke noget at rugbrødet er en anelse tørt, det er en god måde at anvende rugbrødsrester, undgå madspild og sikre en lille eftermiddagssnack.
Fremgangsmåde:
Rugbrødet skæres i skiver på rugbrødsskæremaskine på 5 mm.
Skæres herefter ud i passende størrelse og fordeles på plade med silikonepapir. Sprayes med god olivenolie og drysses med lidt flagesalt og bages i 30 min. ved 160 °C.
Tip: Krydr rugchipsene med spændende krydderier; salt, paprika, BBQ, ingefær - kun fantasien sætter grænsen.
Du kan trække på et team af erfarne specialister
Vores styrke ligger ikke kun i vores produkter, men også i vores medarbejdere. Hjertet af Credin består af vores yderst kompetente og erfarne medarbejdere – mange med lang anciennitet. Vores fælles pulje af viden og ekspertise har en mærkbar indvirkning på hvert samarbejde og løsning, vi leverer.
Lad os skabe løsninger sammen
Når du vælger Credin som din leverandør, får du en partner, der er dedikeret til perfektion i hver eneste bid!
• Over 90 års pålidelighed og uovertruffen knowhow
• Tæt og direkte samarbejde med et specialistteam
• Hurtig og agil udviklingsproces
• Innovative løsninger, der appellerer til et bredt publikum
• AA-rating I BRCGS (uanmeldt auditering)
• En del af Orkla Food Ingredients (OFI)