Panini med kylling og ost

Panini med kylling og ost

Et virkelig skønt brød til en smagfuld og nem panini, som kan varieres med lækkert grønt og sauce. Brødet er baseret på CREDI Ferment og Just4Taste bløddej, som gør at brødet holder sig blødt og saftigt hele dagen og har en fantastisk smag og skøn krumme. Brødet er helt uden den rustikke skorpe, så man undgår at skære sig i ganen.

 

Opskrift:

2.000 g CREDI® Ferment

450 g Just4Taste® bløddejskoncentrat

350 g Blød røremargarine

100 g Gær

10 g Salt

1.000 g Vand

 

Pizzasauce:

500 g Vand

125 g Pizza pasta

Ingredienserne piskes sammen til en ensartet masse

 

Øvrige ingredienser:

1.000 g Grillet kyllingestykker

750 g Revet ost

 

Fremgangsmåde:

Æltetid: 7 min. langsomt 4 min. hurtigt

Dejtemperatur: 25-26 °C

Hviletid: 20 min. på køl

Rasketid: I raskeskab ca. 40 min.

Bagetid: Ca. 12 min.

Bagetemperatur: 200 °C

 

Dejen rulles ned på ca. 3 mm. drys bordet med groft durummel og rul dejen ud herpå, og skær dejen ud i firkanter på 14 x 14 cm. På den ene halvdel af firkanten smøres ca. 10 g pizzasauce, og den anden halvdel foldes ¾ del hen over. Raskes i ca. 40 min og bages ved 200 grader i ca. 12 min.

 

Tip: Den afbagte Panini er beregnet til at blive fyldt med ex. grillet kyllingestykker, ost og grønt og derefter varmet i en klaprister. Herved undgås ”3-timers reglen”. Man kan også fylde paninierne med pålæg eller kylling og revet ost inden de foldes sammen, raskes og bages. På den måde har man en Panini som er klar til at spise, lige når den kommer ud af ovnen.

 

 

 

 

 

luk Cookies - Vores hjemmeside bruger cookies. Hvis du anvender vores hjemmeside accepterer du, at der gemmes cookies på din computer. Hvad er cookies? Læs mere
Kontakt os