Pizza giffel med fuldkorn og surdej

Pizza giffel med fuldkorn og surdej

Et skønt og nem lille snack. Brødet er baseret på rugmel, Multibase rugbrød og Just4Taste bløddej, som gør at brødet holder sig blødt og saftigt hele dagen og har en fantastisk smag og skøn krumme og giver en snak til den lidt sundere side. Dejen er baseret på samme dej som dejen til pølsehorn og rugsnack. Det er derfor nemt at skabe stor variation med blot en grunddej.

 

Opskrift:

1.700 g Hvedemel

850 g Rugmel

400 g Multibase® Rugbrød

300 g Just4Taste® bløddejskoncentrat

150 g Gær

200 g Vegetabilsk olie

40 g Malt

1.700 g Vand

  

Pizzasauce:

1000 g Vand

250 g Pizza pasta

Ingredienserne piskes sammen til en ensartet masse

 

Øvrige ingredienser:

400 g Revet ost

500 g Pepperoni

 

Fremgangsmåde:

Æltetid: 5 min. langsomt 6 min. hurtigt

Dejtemperatur: 25-26 °C Hviletid: 20 min på køl

Dejvægt: Ca. 100g med fyld Rasketid: I raskeskab ca. 40 min.

Bagetid: Ca. 10-12 min.

Bagetemperatur: 200 °C

 

Dejen rulles ned på ca. 3 mm og 35 cm i bredden. Pizzasaucen smøres ud på hele stykket. Derefter fordeles ost og pepperoni jævnt over hele stykket. Dejen rulles sammen til en snegl og trykkes flad. Giflerne skæres ud med skrå snit skiftevis vinklet til højre og venstre og sættes på en plade. Giflerne raskes i ca. 40 min og bages ved 200 grader i 10-12 minutter.

 

luk Cookies - Vores hjemmeside bruger cookies. Hvis du anvender vores hjemmeside accepterer du, at der gemmes cookies på din computer. Hvad er cookies? Læs mere
Kontakt os