Et skønt og nem lille snack. Brødet er baseret på rugmel, Multibase rugbrød og Just4Taste bløddej, som gør at brødet holder sig blødt og saftigt hele dagen og har en fantastisk smag og skøn krumme og giver en snak til den lidt sundere side. Dejen er baseret på samme dej som dejen til pølsehorn og rugsnack. Det er derfor nemt at skabe stor variation med blot en grunddej.
Opskrift:
1.700 g Hvedemel
850 g Rugmel
400 g Multibase® Rugbrød
300 g Just4Taste® bløddejskoncentrat
150 g Gær
200 g Vegetabilsk olie
40 g Malt
1.700 g Vand
Pizzasauce:
1000 g Vand
250 g Pizza pasta
Ingredienserne piskes sammen til en ensartet masse
Øvrige ingredienser:
400 g Revet ost
500 g Pepperoni
Fremgangsmåde:
Æltetid: 5 min. langsomt 6 min. hurtigt
Dejtemperatur: 25-26 °C Hviletid: 20 min på køl
Dejvægt: Ca. 100g med fyld Rasketid: I raskeskab ca. 40 min.
Bagetid: Ca. 10-12 min.
Bagetemperatur: 200 °C
Dejen rulles ned på ca. 3 mm og 35 cm i bredden. Pizzasaucen smøres ud på hele stykket. Derefter fordeles ost og pepperoni jævnt over hele stykket. Dejen rulles sammen til en snegl og trykkes flad. Giflerne skæres ud med skrå snit skiftevis vinklet til højre og venstre og sættes på en plade. Giflerne raskes i ca. 40 min og bages ved 200 grader i 10-12 minutter.
Du kan trække på et team af erfarne specialister
Vores styrke ligger ikke kun i vores produkter, men også i vores medarbejdere. Hjertet af Credin består af vores yderst kompetente og erfarne medarbejdere – mange med lang anciennitet. Vores fælles pulje af viden og ekspertise har en mærkbar indvirkning på hvert samarbejde og løsning, vi leverer.
Lad os skabe løsninger sammen
Når du vælger Credin som din leverandør, får du en partner, der er dedikeret til perfektion i hver eneste bid!
• Over 90 års pålidelighed og uovertruffen knowhow
• Tæt og direkte samarbejde med et specialistteam
• Hurtig og agil udviklingsproces
• Innovative løsninger, der appellerer til et bredt publikum
• AA-rating I BRCGS (uanmeldt auditering)
• En del af Orkla Food Ingredients (OFI)