Et skønt og nem lille snack. Brødet er baseret på rugmel, Multibase rugbrød og Just4Taste bløddej, som gør at brødet holder sig blødt og saftigt hele dagen og har en fantastisk smag og skøn krumme og giver en snak til den lidt sundere side. Dejen er baseret på samme dej som dejen til pizzagifler og rugsnack. Det er derfor nemt at skabe stor variation med blot en grunddej.
Opskrift:
1.700 g Hvedemel
850 g Rugmel
400 g Multibase® Rugbrød
300 g Just4Taste® bløddejskoncentrat
150 g Gær
200 g Vegetabilsk olie
40 g Malt
1.700 g Vand
Øvrige ingredienser:
90 stk. Pølsehornspølser
Fremgangsmåde:
Æltetid: 5 min. langsomt 6 min. hurtigt
Dejtemperatur: 25-26 °C
Hviletid: 20 min. på køl
Rasketid: I raskeskab ca. 40 min.
Bagetid: Efter størrelse
Bagetemperatur: 200 °C
Dejen rulles ned på ca. 3 mm. og skæres ud i firkanter på 10 x 10 cm.
En pølse rulles ind i dejen. Raskes i ca. 45 min. og bages ved 190-200 grader i 8-10 min.
Tip: Prøv også med en kyllingepølse for at skabe variation