Pølsehorn med surdej og fuldkorn

Pølsehorn med surdej og fuldkorn

Et skønt og nem lille snack. Brødet er baseret på rugmel, Multibase rugbrød og Just4Taste bløddej, som gør at brødet holder sig blødt og saftigt hele dagen og har en fantastisk smag og skøn krumme og giver en snak til den lidt sundere side. Dejen er baseret på samme dej som dejen til pizzagifler og rugsnack. Det er derfor nemt at skabe stor variation med blot en grunddej.

 

Opskrift:

1.700 g Hvedemel

850 g Rugmel

400 g Multibase® Rugbrød

300 g Just4Taste® bløddejskoncentrat

150 g Gær

200 g Vegetabilsk olie

40 g Malt

1.700 g Vand

 

Øvrige ingredienser:

90 stk. Pølsehornspølser

 

Fremgangsmåde:

Æltetid: 5 min. langsomt 6 min. hurtigt

Dejtemperatur: 25-26 °C

Hviletid: 20 min. på køl

Rasketid: I raskeskab ca. 40 min.

Bagetid: Efter størrelse

Bagetemperatur: 200 °C

 

Dejen rulles ned på ca. 3 mm. og skæres ud i firkanter på 10 x 10 cm.

En pølse rulles ind i dejen. Raskes i ca. 45 min. og bages ved 190-200 grader i 8-10 min.

 

Tip: Prøv også med en kyllingepølse for at skabe variation

 

luk Cookies - Vores hjemmeside bruger cookies. Hvis du anvender vores hjemmeside accepterer du, at der gemmes cookies på din computer. Hvad er cookies? Læs mere
Kontakt os