Et skønt og nem lille snack. Brødet er baseret på rugmel, Multibase rugbrød og Just4Taste bløddej, som gør at brødet holder sig blødt og saftigt hele dagen og har en fantastisk smag og skøn krumme og giver en snak til den lidt sundere side. Dejen er baseret på samme dej som dejen til pølsehorn og pizza gifler. Det er derfor nemt at skabe stor variation med blot en grunddej.
Opskrift:
1.700 g Hvedemel
850 g Rugmel
400 g Multibase® Rugbrød
300 g Just4Taste® bløddejskoncentrat
150 g Gær
200 g Vegetabilsk olie
40 g Malt
1.700 g Vand
Pizzasauce:
700 g Vand
175 g Pizza pasta
Øvrige ingredienser:
1.275 g Forstegte kyllingestykker
500 g Soltørrede tomater
500 g Revet ost
Fremgangsmåde:
Æltetid: 5 min. langsomt 6 min. hurtigt
Dejtemperatur: 25-26 °C
Hviletid: 2 x 20 min.
Rasketid: I raskeskab ca. 30 min. og 10 min. i bageri inden bagning
Bagetid: 10-12 min.
Bagetemperatur: 200 °C
Dejen vejes af på 2.100 pr. pres. Virkes op til 30 boller, som trilles aflange og sættes på plade. Raskes i ca. 30 min. derefter trykkes en fordybning i midten af den aflange bolle. I fordybningen fyldes der 10 g pizzasauce, og en blanding af kylling, soltørrede tomater og revet ost. Lad stykkerne hvile i 10 min. inden de bages ved 200 grader i ca. 10 min.