Rugsnack med kylling og ost

Rugsnack med kylling og ost

Et skønt og nem lille snack. Brødet er baseret på rugmel, Multibase rugbrød og Just4Taste bløddej, som gør at brødet holder sig blødt og saftigt hele dagen og har en fantastisk smag og skøn krumme og giver en snak til den lidt sundere side. Dejen er baseret på samme dej som dejen til pølsehorn og pizza gifler. Det er derfor nemt at skabe stor variation med blot en grunddej.

 

Opskrift:

1.700 g Hvedemel

850 g Rugmel

400 g Multibase® Rugbrød

300 g Just4Taste® bløddejskoncentrat

150 g Gær

200 g Vegetabilsk olie

40 g Malt

1.700 g Vand

 

Pizzasauce:

700 g Vand
175 g Pizza pasta

 

Øvrige ingredienser:

1.275 g Forstegte kyllingestykker

500 g Soltørrede tomater

500 g Revet ost

 

Fremgangsmåde:

Æltetid: 5 min. langsomt 6 min. hurtigt

Dejtemperatur: 25-26 °C

Hviletid: 2 x 20 min.

Rasketid: I raskeskab ca. 30 min. og 10 min. i bageri inden bagning

Bagetid: 10-12 min.

Bagetemperatur: 200 °C

 

Dejen vejes af på 2.100 pr. pres. Virkes op til 30 boller, som trilles aflange og sættes på plade. Raskes i ca. 30 min. derefter trykkes en fordybning i midten af den aflange bolle. I fordybningen fyldes der 10 g pizzasauce, og en blanding af kylling, soltørrede tomater og revet ost. Lad stykkerne hvile i 10 min. inden de bages ved 200 grader i ca. 10 min.

 

luk Cookies - Vores hjemmeside bruger cookies. Hvis du anvender vores hjemmeside accepterer du, at der gemmes cookies på din computer. Hvad er cookies? Læs mere
Kontakt os