American style muffins med chokolade

Smagfulde "American style" muffins baseret på den mørke veganske soft cake blanding, som giver de færdigbagte muffins en intens smag af kakao og en fantastisk svampet krumme. CREDI® Cake Vegan Dark blandingen kan anvendes til et utal af inspirerende muffins og soft cakes. Der skal blot tilføjes olie og vand til kageblandingen og du er sikret en ensartet dej med en høj viskositet, hvor du nemt kan tilsætte bær, chokolade og nødder uden at de synker til bunden.

 

OPSKRIFT

AMERICAN STYLE MUFFINS MED CHOKOLADESTYKKER
1.000 g CREDI® Cake Vegan Dark
200 g Vegetabilsk olie
450 g Vand
150 g Mørk chokolade

 

ARBEJDSBESKRIVELSE
Cake vegan dark, olie og vand røres sammen med spartel i 5 minutter ved lav hastighed. Chokoladestykkerne tilsættes det sidste minut. 70 g dej doseres i muffinforme 50x36 mm. Ovenpå drysses lidt ekstra chokoladestykker. Bages ved 190 °C i ca. 22 minutter (de sidste 5 minutter med åbent spjæld).

 

 

Vi bringer vores ekspertise til din virksomhed 

 

Vores styrke ligger ikke kun i vores produkter, men i særdeleshed i vores medarbejdere. Hjertet af Credin består af vores yderst kompetente og erfarne medarbejdere – mange med lang anciennitet. Vores brede viden og knowhow om bageribranchen har en mærkbar indvirkning på hvert samarbejde og løsning, vi leverer.

 

 

Læs mere

Lad os skabe løsninger sammen

 

Vores passion er at levere skræddersyede og unikke løsninger, netop tilpasset dine behov. Med Credin som partner får du:

 

•  Over 90 års erfaring og knowhow
•  Tæt og direkte samarbejde med specialistteam
•  Hurtig og agil udviklingsproces
•  Innovative og unikke løsninger
•  AA-rating I BRCGS (uanmeldt auditering)
•  En del af Orkla Food Ingredients (OFI)

 

 

Læs mere

 

Kontakt os