Blåbær muffins med vaniljecrumble

"American style muffins" baseret på den veganske soft cake blanding, som giver de færdigbagte muffins en sødmefyldt smag med et strejf af vanilje og en fantastisk svampet krumme. Her kombineret med friske bær og en skøn vanilje crumble. CREDI® Cake Vegan Neutral blandingen kan anvendes til et utal af inspirerende soft cakes og muffins. Med blanding er du sikret en ensartet stabil dej med en høj viskositet, der kan bære bær, nødder og chokoladestykker uden at de synker til bunden.

 

OPSKRIFT

BLÅBÆR MUFFINS MED VANILJECRUMBLE

1.000 g CREDI® Cake Vegan Neutral
200 g Vegetabilsk olie
450 g Vand
200 g Frosne blåbær

 

VANILJE CRUMBLE

200 g Sukker

200 g Mel

150 g Rullemargarine

100 g Havreflager

8 g Vaniljesukker

Alle ingredienser blandes sammen med en spartel til en let vaniljecrumble.

 

ARBEJDSBESKRIVELSE

Alle ingredienser på nær blåbær røres sammen på en gang med spartel ved lav hastighed i 5 minutter. Blåbærrene vendes forsigtigt i dejen til allersidst. 70 g dej doseres i muffinforme 50x36 mm og drysses med ekstra blåbær og vaniljecrumble på toppen. Bages ved 190 °C i ca. 25 minutter (de sidste 5 minutter med åbent spjæld).

 

 

Vi bringer vores ekspertise til din virksomhed 

 

Vores styrke ligger ikke kun i vores produkter, men i særdeleshed i vores medarbejdere. Hjertet af Credin består af vores yderst kompetente og erfarne medarbejdere – mange med lang anciennitet. Vores brede viden og knowhow om bageribranchen har en mærkbar indvirkning på hvert samarbejde og løsning, vi leverer.

 

 

Læs mere

Lad os skabe løsninger sammen

 

Vores passion er at levere skræddersyede og unikke løsninger, netop tilpasset dine behov. Med Credin som partner får du:

 

•  Over 90 års erfaring og knowhow
•  Tæt og direkte samarbejde med specialistteam
•  Hurtig og agil udviklingsproces
•  Innovative og unikke løsninger
•  AA-rating I BRCGS (uanmeldt auditering)
•  En del af Orkla Food Ingredients (OFI)

 

 

Læs mere

 

Kontakt os