"American style muffins" baseret på den veganske soft cake blanding, som giver de færdigbagte muffins en sødmefyldt smag med et strejf af vanilje og en fantastisk svampet krumme. Her kombineret med friske bær og en skøn vanilje crumble. CREDI® Cake Vegan Neutral blandingen kan anvendes til et utal af inspirerende soft cakes og muffins. Med blanding er du sikret en ensartet stabil dej med en høj viskositet, der kan bære bær, nødder og chokoladestykker uden at de synker til bunden.
OPSKRIFT
BLÅBÆR MUFFINS MED VANILJECRUMBLE
1.000 g CREDI® Cake Vegan Neutral
200 g Vegetabilsk olie
450 g Vand
200 g Frosne blåbær
VANILJE CRUMBLE
200 g Sukker
200 g Mel
150 g Rullemargarine
100 g Havreflager
8 g Vaniljesukker
Alle ingredienser blandes sammen med en spartel til en let vaniljecrumble.
ARBEJDSBESKRIVELSE
Alle ingredienser på nær blåbær røres sammen på en gang med spartel ved lav hastighed i 5 minutter. Blåbærrene vendes forsigtigt i dejen til allersidst. 70 g dej doseres i muffinforme 50x36 mm og drysses med ekstra blåbær og vaniljecrumble på toppen. Bages ved 190 °C i ca. 25 minutter (de sidste 5 minutter med åbent spjæld).
Du kan trække på et team af erfarne specialister
Vores styrke ligger ikke kun i vores produkter, men også i vores medarbejdere. Hjertet af Credin består af vores yderst kompetente og erfarne medarbejdere – mange med lang anciennitet. Vores fælles pulje af viden og ekspertise har en mærkbar indvirkning på hvert samarbejde og løsning, vi leverer.
Lad os skabe løsninger sammen
Når du vælger Credin som din leverandør, får du en partner, der er dedikeret til perfektion i hver eneste bid!
• Over 90 års pålidelighed og uovertruffen knowhow
• Tæt og direkte samarbejde med et specialistteam
• Hurtig og agil udviklingsproces
• Innovative løsninger, der appellerer til et bredt publikum
• AA-rating I BRCGS (uanmeldt auditering)
• En del af Orkla Food Ingredients (OFI)