Klassisk svampet soft cake

En klassisk vegansk soft cake med en sødmefyldt smag, et strejf af vanilje og en fantastisk svampet krumme. CREDI® Cake Vegan Neutral blandingen kan anvendes til et utal af inspirerende kager. Der skal blot tilsættes vegetabilsk olie og vand til blandingen og du er sikret en ensartet dej med en høj viskositet, hvor der nemt kan tilsættes bær, nødder og chokoladestykker helt uden at de synker til bunden. 

 

OPSKRIFT

KLASSISK SVAMPET SOFT CAKE

1.000 g CREDI® Cake Vegan Neutral
200 g Vegetabilsk olie
450 g Vand

 

ARBEJDSBESKRIVELSE
Alle ingredienser røres sammen med spartel ved lav hastighed i 5 minutter. 350 g dej doseres i bageforme 158x55x50 mm og bages ved 180 °C i ca. 30 minutter (de sidste 5 minutter med åbent spjæld).

 

 

Vi bringer vores ekspertise til din virksomhed 

 

Vores styrke ligger ikke kun i vores produkter, men i særdeleshed i vores medarbejdere. Hjertet af Credin består af vores yderst kompetente og erfarne medarbejdere – mange med lang anciennitet. Vores brede viden og knowhow om bageribranchen har en mærkbar indvirkning på hvert samarbejde og løsning, vi leverer.

 

 

Læs mere

Lad os skabe løsninger sammen

 

Vores passion er at levere skræddersyede og unikke løsninger, netop tilpasset dine behov. Med Credin som partner får du:

 

•  Over 90 års erfaring og knowhow
•  Tæt og direkte samarbejde med specialistteam
•  Hurtig og agil udviklingsproces
•  Innovative og unikke løsninger
•  AA-rating I BRCGS (uanmeldt auditering)
•  En del af Orkla Food Ingredients (OFI)

 

 

Læs mere

 

Kontakt os