Snitter med æblefyld og kanelcrumble

Den veganske soft cake har en sødmefyldt smag med et strejf af vanilje og en fantastisk svampet krumme. Her kombineret med frisk æblefyld og kanelcrumble, som giver kagen en skøn struktur og smag. The CREDI® Cake Vegan Neutral blandingen kan anvendes til et stort udvalg af inspirerende soft cakes. Det eneste der skal tilsættes til blandingen er vegetabilsk olie og vand og så er du sikret en ensartet dej med en høj viskositet. Tilføj bær, nødder eller chokoladestykker for at skabe flere spændende opskrifter.

 

OPSKRIFT

SNITTER MED ÆBLEFYLD OG KANELCRUMBLE
1.500 g CREDI® Cake Vegan Neutral
300 g Vegetabilsk olie
675 g Vand
600 g Æblefyldning
 

KANELCRUMBLE
200 g Mel

100 g Sukker

100 g Brun farin
200 g Havreflager
150 g Rullemargarine
5 g Kanel

Alle ingredienser røres sammen til en let crumble med en spartel.

 

ARBEJDSBESKRIVELSE
Cake vegan neutral, olie og vand blandes sammen på en gang med en spartel ved lav hastighed i 5 minutter. 2.475 g dej hældes i en kantplade 46x60 cm og fordeles. På toppen af dejen sprøjtes diagonale striber af æblefyldning, herefter drysses 500 g kanelcrumble som fordeles jævnt. Bages ved 180 °C i ca. 25 minutter (de sidste 5 minutter med  åbent spjæld). Når kagen er kølet af skæres den i snitter.

 

 

 

Vi bringer vores ekspertise til din virksomhed 

 

Vores styrke ligger ikke kun i vores produkter, men i særdeleshed i vores medarbejdere. Hjertet af Credin består af vores yderst kompetente og erfarne medarbejdere – mange med lang anciennitet. Vores brede viden og knowhow om bageribranchen har en mærkbar indvirkning på hvert samarbejde og løsning, vi leverer.

 

 

Læs mere

Lad os skabe løsninger sammen

 

Vores passion er at levere skræddersyede og unikke løsninger, netop tilpasset dine behov. Med Credin som partner får du:

 

•  Over 90 års erfaring og knowhow
•  Tæt og direkte samarbejde med specialistteam
•  Hurtig og agil udviklingsproces
•  Innovative og unikke løsninger
•  AA-rating I BRCGS (uanmeldt auditering)
•  En del af Orkla Food Ingredients (OFI)

 

 

Læs mere

 

Kontakt os