Den veganske soft cake har en sødmefyldt smag med et strejf af vanilje og en fantastisk svampet krumme. Her kombineret med frisk æblefyld og kanelcrumble, som giver kagen en skøn struktur og smag. The CREDI® Cake Vegan Neutral blandingen kan anvendes til et stort udvalg af inspirerende soft cakes. Det eneste der skal tilsættes til blandingen er vegetabilsk olie og vand og så er du sikret en ensartet dej med en høj viskositet. Tilføj bær, nødder eller chokoladestykker for at skabe flere spændende opskrifter.
OPSKRIFT
SNITTER MED ÆBLEFYLD OG KANELCRUMBLE
1.500 g CREDI® Cake Vegan Neutral
300 g Vegetabilsk olie
675 g Vand
600 g Æblefyldning
KANELCRUMBLE
200 g Mel
100 g Sukker
100 g Brun farin
200 g Havreflager
150 g Rullemargarine
5 g Kanel
Alle ingredienser røres sammen til en let crumble med en spartel.
ARBEJDSBESKRIVELSE
Cake vegan neutral, olie og vand blandes sammen på en gang med en spartel ved lav hastighed i 5 minutter. 2.475 g dej hældes i en kantplade 46x60 cm og fordeles. På toppen af dejen sprøjtes diagonale striber af æblefyldning, herefter drysses 500 g kanelcrumble som fordeles jævnt. Bages ved 180 °C i ca. 25 minutter (de sidste 5 minutter med åbent spjæld). Når kagen er kølet af skæres den i snitter.
Du kan trække på et team af erfarne specialister
Vores styrke ligger ikke kun i vores produkter, men også i vores medarbejdere. Hjertet af Credin består af vores yderst kompetente og erfarne medarbejdere – mange med lang anciennitet. Vores fælles pulje af viden og ekspertise har en mærkbar indvirkning på hvert samarbejde og løsning, vi leverer.
Lad os skabe løsninger sammen
Når du vælger Credin som din leverandør, får du en partner, der er dedikeret til perfektion i hver eneste bid!
• Over 90 års pålidelighed og uovertruffen knowhow
• Tæt og direkte samarbejde med et specialistteam
• Hurtig og agil udviklingsproces
• Innovative løsninger, der appellerer til et bredt publikum
• AA-rating I BRCGS (uanmeldt auditering)
• En del af Orkla Food Ingredients (OFI)