En skøn chewy og sprød vegansk cookie med en intens smag af kakao - som en American style cookie. Vi har i denne opskrift tilføjet hakkede hasselnødder, som giver en ekstra skøn smagsoplevelse og konsistens. Cookien er baseret på vores veganske soft cake mix, som kan anvendes til et utal af soft cakes, muffins og cookies. Kageblandingen sikrer en bagestabil og smagfulde kvalitets cookie hver gang.
OPSKRIFT
SPRØDE MØRKE COOKIES
1.000 g CREDI® Cake Vegan Dark
350 g Rullemargarine
60-70 g Vand
150 g Hakkede hasselnødder
FREMGANGSMÅDE
CREDI Cake Vegan Dark mix, rullemargarine og vand røres sammen på en gang med spartel i 3-5 minutter ved lav hastighed. De hakkede hasselnødder tilføjes det sidste minut. Dejen doseres med 65 g pr. cookie på en bageplade. Bages ved 175 °C i ca. 14 minutter.
Du kan trække på et team af erfarne specialister
Vores styrke ligger ikke kun i vores produkter, men også i vores medarbejdere. Hjertet af Credin består af vores yderst kompetente og erfarne medarbejdere – mange med lang anciennitet. Vores fælles pulje af viden og ekspertise har en mærkbar indvirkning på hvert samarbejde og løsning, vi leverer.
Lad os skabe løsninger sammen
Når du vælger Credin som din leverandør, får du en partner, der er dedikeret til perfektion i hver eneste bid!
• Over 90 års pålidelighed og uovertruffen knowhow
• Tæt og direkte samarbejde med et specialistteam
• Hurtig og agil udviklingsproces
• Innovative løsninger, der appellerer til et bredt publikum
• AA-rating I BRCGS (uanmeldt auditering)
• En del af Orkla Food Ingredients (OFI)