Den mørke veganske soft cake har en intens smag af kakao og en fantastisk svampet krumme. Her kombineret med friske bær og vegansk cremet flødeskum. CREDI® Cake Vegan Dark blandingen kan anvendes til et utal af smagfulde kager. Det eneste der skal tilsættes er vegetabilsk olie og vand og du er sikret en ensartet dej med en høj viskositet. For flere udsøgte kager tilsættes blot bær, nødder eller chokoladestykker i dejen.
OPSKRIFT
SKØN SVAMPET VEGANSK SOFT CAKE
1.000 g CREDI® Cake Vegan Dark
200 g Vegetabilsk olie
450 g Vand
FREMGANGSMÅDE
Alle ingredienser røres sammen på en gang med spartel i 5 minutter ved medium hastighed.
Dejen doseres med 350 g i bageform Ø160 mm. Damp ved indsætning 1-2 sekunder. Bages ved
180 °C i ca. 35 minutter. og de sidste 5 minutter med åbent spjæld. Når kagen er afkølet dekoreres med vegansk flødeskum og friske bær.
Du kan trække på et team af erfarne specialister
Vores styrke ligger ikke kun i vores produkter, men også i vores medarbejdere. Hjertet af Credin består af vores yderst kompetente og erfarne medarbejdere – mange med lang anciennitet. Vores fælles pulje af viden og ekspertise har en mærkbar indvirkning på hvert samarbejde og løsning, vi leverer.
Lad os skabe løsninger sammen
Når du vælger Credin som din leverandør, får du en partner, der er dedikeret til perfektion i hver eneste bid!
• Over 90 års pålidelighed og uovertruffen knowhow
• Tæt og direkte samarbejde med et specialistteam
• Hurtig og agil udviklingsproces
• Innovative løsninger, der appellerer til et bredt publikum
• AA-rating I BRCGS (uanmeldt auditering)
• En del af Orkla Food Ingredients (OFI)