Svampet kage med vegansk chokoladecreme

En fantastisk svampet vegansk kage med en intens smag af kakao og en skøn svampet krumme. Her kombineret med cremet vegansk chokoladecreme og frisk bær. Kagebundene er baseret på den mørke veganske kageblanding som kan anvendes til et utal af inspirerende soft cakes og muffins. Det eneste der skal tilføjes kageblandingen er vegetabilsk olie og vand, så er du sikret en ensartet dej med høj viskositet og bagestabilitet. Det er nemt at udvikle masser af nye smagfulde kager blot ved at tilføje bær, nødder eller chokoladestykker til dejen. 

 

OPSKRIFT

SVAMPET KAGE MED VEGANSK CREME
1.000 g CREDI® Cake Vegan Dark
200 g Vegetabilsk olie
450 g Vand
Vegansk chokoladecreme

 

FREMGANGSMÅDE
CREDI® Cake Vegan Dark blandig, olie, vand røres sammen på en gang med spartel i 5 minutter ved lav hastighed. 1.650 g dej doseres i en bageplade 32x53 cm. Bages ved 180 °C i ca. 20-25 minutter. De sidste 5 minutter med åbent spjæld. Skær runde lag ud, når kagebunden er kold. Imellem lagene fordeles den veganske chokoladecreme. Til sidst smøres med et fint ensartet lag chokoladecreme og dekorer med friske bær, frysetørret hindbær og hakkede pistacienødder.

 

 

 

Vi bringer vores ekspertise til din virksomhed 

 

Vores styrke ligger ikke kun i vores produkter, men i særdeleshed i vores medarbejdere. Hjertet af Credin består af vores yderst kompetente og erfarne medarbejdere – mange med lang anciennitet. Vores brede viden og knowhow om bageribranchen har en mærkbar indvirkning på hvert samarbejde og løsning, vi leverer.

 

 

Læs mere

Lad os skabe løsninger sammen

 

Vores passion er at levere skræddersyede og unikke løsninger, netop tilpasset dine behov. Med Credin som partner får du:

 

•  Over 90 års erfaring og knowhow
•  Tæt og direkte samarbejde med specialistteam
•  Hurtig og agil udviklingsproces
•  Innovative og unikke løsninger
•  AA-rating I BRCGS (uanmeldt auditering)
•  En del af Orkla Food Ingredients (OFI)

 

 

Læs mere

 

Kontakt os