Svampet kage med vegansk chokoladecreme

En fantastisk svampet vegansk kage med en intens smag af kakao og en skøn svampet krumme. Her kombineret med cremet vegansk chokoladecreme og frisk bær. Kagebundene er baseret på den mørke veganske kageblanding som kan anvendes til et utal af inspirerende soft cakes og muffins. Det eneste der skal tilføjes kageblandingen er vegetabilsk olie og vand, så er du sikret en ensartet dej med høj viskositet og bagestabilitet. Det er nemt at udvikle masser af nye smagfulde kager blot ved at tilføje bær, nødder eller chokoladestykker til dejen. 

 

OPSKRIFT

SVAMPET KAGE MED VEGANSK CREME
1.000 g CREDI® Cake Vegan Dark
200 g Vegetabilsk olie
450 g Vand
Vegansk chokoladecreme

 

FREMGANGSMÅDE
CREDI® Cake Vegan Dark blandig, olie, vand røres sammen på en gang med spartel i 5 minutter ved lav hastighed. 1.650 g dej doseres i en bageplade 32x53 cm. Bages ved 180 °C i ca. 20-25 minutter. De sidste 5 minutter med åbent spjæld. Skær runde lag ud, når kagebunden er kold. Imellem lagene fordeles den veganske chokoladecreme. Til sidst smøres med et fint ensartet lag chokoladecreme og dekorer med friske bær, frysetørret hindbær og hakkede pistacienødder.

 

 

 

Du kan trække på et team af erfarne specialister

 

Vores styrke ligger ikke kun i vores produkter, men også i vores medarbejdere. Hjertet af Credin består af vores yderst kompetente og erfarne medarbejdere – mange med lang anciennitet. Vores fælles pulje af viden og ekspertise har en mærkbar indvirkning på hvert samarbejde og løsning, vi leverer.

 

 

 

Læs mere

Lad os skabe løsninger sammen

 

Når du vælger Credin som din leverandør, får du en partner, der er dedikeret til perfektion i hver eneste bid!

 

•  Over 90 års pålidelighed og uovertruffen knowhow
•  Tæt og direkte samarbejde med et specialistteam
•  Hurtig og agil udviklingsproces
•  Innovative løsninger, der appellerer til et bredt publikum
•  AA-rating I BRCGS (uanmeldt auditering)
•  En del af Orkla Food Ingredients (OFI)

 

 

Læs mere

Kontakt os