Et skønt vegansk bananbrød med en fantastisk svampet krumme og sødmefyldt smag af banan og et strejf af vanilje. Bananbrødet er baseret på den lyse veganske kageblanding, som kan anvendes til masser af inspirerende soft cakes. Der skal blot tilsættes vegetabilsk olie og vand til kageblandingen, så er du sikret en ensartet og stabil dej med en høj viskositet. For flere smagfulde kager tilsæt blot friske frugter og bær.
RECIPE
MOIST BANANA BREAD WITH CHOCOLATE CHUNKS
1.000 g CREDI® Cake Vegan
200 g Vegetebilsk olie
400 g Vand
400 g Banan
FREMGANGSMÅDE
Mos bananerne i en skål og tilføj den veganske kageblanding, olie og vand. Bland i 5 minutter på lav hastighed med en spartel. Dejen doseres med 350 g i en kageform 158x55x50 mm. Drys med hakkede valnødder og mørke chokoladestykker på toppen af dejen. Bages ved 180 °C i ca. 35 minutter de sidste 5 minutter med åbent spjæld.
Du kan trække på et team af erfarne specialister
Vores styrke ligger ikke kun i vores produkter, men også i vores medarbejdere. Hjertet af Credin består af vores yderst kompetente og erfarne medarbejdere – mange med lang anciennitet. Vores fælles pulje af viden og ekspertise har en mærkbar indvirkning på hvert samarbejde og løsning, vi leverer.
Lad os skabe løsninger sammen
Når du vælger Credin som din leverandør, får du en partner, der er dedikeret til perfektion i hver eneste bid!
• Over 90 års pålidelighed og uovertruffen knowhow
• Tæt og direkte samarbejde med et specialistteam
• Hurtig og agil udviklingsproces
• Innovative løsninger, der appellerer til et bredt publikum
• AA-rating I BRCGS (uanmeldt auditering)
• En del af Orkla Food Ingredients (OFI)