Specialbrød koncentrater og helblandinger

Vi vil gerne servere lækkert brød med forrygende smag til vores nærmeste – uanset om det er til morgenmad, brunch eller tapas, så er godt brød bagt på surdej, og med masser af kærlighed, helt fantastisk. Vejen til godt brød skabes gennem gode råvarer og den rigtige proces. Vi har udviklet vores koncentrater og brødblandinger med unikke bage egenskaber. Det betyder, at den rigtige proces og dit personlige præg giver brødet det sidste touch. Prøv vores surdejsbrødskoncentrat, som er fantastisk til en lang række smagfulde brød og stykker med saft, kraft og masser af smag.

 

Når du bruger et koncentrat, er det nemt at sætte dit personlige præg. Brug koncentratet som base, de varierer nemlig i fra dosering 5% til 100%.

 

Hvorfor skal du vælge et koncentrat:

  • Giver en høj ensartet kvalitet
  • God og stabil dej under fremstilling 
  • Sikker produktion med færre afvejning af råvarer 
  • Baseret på udvalgte meltyper, kerner, frø, malt og surdej for at skabe smag og krumme
  • Skab selv stor variation og sæt dit præg på opskrifterne ved at tilsætte ønskede frø, kerner og specialmel
  • Vi tilbyder også glutenfri brødblandinger

     

 

Vi deler gerne vores viden og knowhow om specialmel og koncentrater, du kan blandt andet se, hvordan vi samarbejder med dig her. Eller gå på opdagelse i et udvalg af vores brødsortiment nedenfor.

JUST4TASTE Surdejsbrød Konc.

Lyst koncentrat med durum og surdej. Giver de lækreste sprøde brød og stykker med en fantastisk åben poring, et rustikt udseende og en indbydende smag af surdej. Koncentratet sikrer en ensartet kvalitet hver gang og er nem at arbejde med. Koncentratet kan kombineres med mange forskellige meltyper. Dosering: 30/70.

 

Fordele ved brødkoncentrater:

  • Giver høj ensartet kvalitet med udsøgt smag og krumme
  • Fleksibel dosering med mulighed for selv at tilsætte specialmel, frø, kerner mm.
  • Sikker produktion med færre afvejning af råvarer
  • God og stabil dej under fremstilling

 

Se opskrifter til mere inspiration her.

Ferment Specialmel 

Ferment er en specialmel udviklet til at bage de lækreste brød og stykker med stor smag, masser af sprød skorpe og en fantastisk åben poring.

 

Vores Ferment specialmel indeholder den stærke Italienske mel Tipo O, fermenteret mel, surdej og en god smagfuld malt. Når vi anvender fermenteret mel i brød, giver det en helt unik og karakterfuld smag. Ferment specialmel sikrer en ensartet og høj kvalitet samt en sikker proces. Dosering: 100/0.

 

Bag gourmet brød med Ferment Specialmel:

  • Fantastisk smag og udsøgt krumme
  • Unik specialmel til gourmet brød
  • Indeholder fermenteret mel og Italiensk Tipo O mel
  • Masser af muligheder for at bage spændende brød, stykker og baguettes
  • Ensartet og høj kvalitet i dine brød

 

Se opskrifter til mere inspiration her.

JUST4TASTE Multikerne Konc. 

Kernerigt specialbrødskoncentrat med surdej, solsikkekerner, hørfrø, sesam og malt. Kan bruges til fantastiske grove brød og velsmagende morgenstykker samt i kombination med mange forskellige meltyper. Dosering: 30/70.

 

Fordele ved brødkoncentrater:

  • Giver høj ensartet kvalitet med udsøgt smag og krumme
  • Fleksibel dosering med mulighed for selv at tilsætte specialmel, frø, kerner mm.
  • Sikker produktion med færre afvejning af råvarer
  • God og stabil dej under fremstilling

 

Se opskrifter til mere inspiration her.

JUST4TASTE Potato Konc.

Lyst specialbrødskoncentrat med kartoffelflager, majsmel, surdej og hvid peber. Giver dejlige friskholdige kartoffelbrød med en fugtig krumme, en god afrundet smag. Kan anvendes i kombination med mange forskellige meltyper og som softner i andre brødtyper. Dosering: 50/50.

 

Fordele ved brødkoncentrater:

  • Giver høj ensartet kvalitet med udsøgt smag og krumme
  • Fleksibel dosering med mulighed for selv at tilsætte specialmel, frø, kerner mm.
  • Sikker produktion med færre afvejning af råvarer
  • God og stabil dej under fremstilling

 

Se opskrifter til mere inspiration her.

JUST4TASTE Græskar Konc.

Specialbrødskoncentrat med surdej, græskarkerner, hørfrø, majs og hirse. Giver mange muligheder for at lave lækre brød og fantastiske stykker i kombination med forskellige meltyper. Dosering: 30/70.

 

Fordele ved brødkoncentrater:

  • Giver høj ensartet kvalitet med udsøgt smag og krumme
  • Fleksibel dosering med mulighed for selv at tilsætte specialmel, frø, kerner mm.
  • Sikker produktion med færre afvejning af råvarer
  • God og stabil dej under fremstilling

 

Se opskrifter til mere inspiration her.

JUST4TASTE Maltbrød Konc.

Mørkt specialbrødskoncentrat med surdej, solsikkekerner, hørfrø, malt og soja. Giver et mørkt og smagfuldt brød med en afrundet smag af malt og surdej. Koncentratet kan anvendes i kombination med mange forskellige meltyper. Dosering: 30/70.

 

Fordele ved brødkoncentrater:

  • Giver høj ensartet kvalitet med udsøgt smag og krumme
  • Fleksibel dosering med mulighed for selv at tilsætte specialmel, frø, kerner mm.
  • Sikker produktion med færre afvejning af råvarer
  • God og stabil dej under fremstilling

 

Se opskrifter til mere inspiration her.

JUST4TASTE Majs Konc.

Gulligt specialbrødskoncentrat med poppet majs, surdej, solsikkekerner og gurkemeje. Brødet får en indbydende fin gul krumme og en afrundet god smag. Koncentratet kan anvendes i kombination med mange forskellige meltyper. Dosering: 50/50.

 

Fordele ved brødkoncentrater:

  • Giver høj ensartet kvalitet med udsøgt smag og krumme
  • Fleksibel dosering med mulighed for selv at tilsætte specialmel, frø, kerner mm.
  • Sikker produktion med færre afvejning af råvarer
  • God og stabil dej under fremstilling

 

Se opskrifter til mere inspiration her.

JUST4TASTE Rustic Konc. 

Lysebrunt specialbrødskoncentrat med malt og hvedesurdej. Kan bruges til lækre rustikke brød og stykker med en dejlig afrundet smag samt i kombination med mange  forskellige meltyper. Dosering: 20/80.

 

Fordele ved brødkoncentrater:

  • Giver høj ensartet kvalitet med udsøgt smag og krumme
  • Fleksibel dosering med mulighed for selv at tilsætte specialmel, frø, kerner mm.
  • Sikker produktion med færre afvejning af råvarer
  • God og stabil dej under fremstilling

 

Se opskrifter til mere inspiration her.

JUST4TASTE Havre Konc.

Lysebrunt specialbrødskoncentrat med havre, hørfrø og knækket hvede. Giver et utal af muligheder for at bage de lækreste grovbrød og smagfulde stykker. Dosering 40/60.

 

Fordele ved brødkoncentrater:

  • Giver høj ensartet kvalitet med udsøgt smag og krumme
  • Fleksibel dosering med mulighed for selv at tilsætte specialmel, frø, kerner mm.
  • Sikker produktion med færre afvejning af råvarer
  • God og stabil dej under fremstilling

 

Se opskrifter til mere inspiration her.

JUST4TASTE Delikato

Lysebrunt brødkoncentrat med rugsurdej, fuldkornshvede. solsikkekerner, soja og hørfrø. Giver lækre brød med en herlig afrundet smag. Kan anvendes både til rugbrød og specialbrød kombineret med mange forskellige meltyper. Dosering: 50/50.

 

Fordele ved brødkoncentrater:

  • Giver høj ensartet kvalitet med udsøgt smag og krumme
  • Fleksibel dosering med mulighed for selv at tilsætte specialmel, frø, kerner mm.
  • Sikker produktion med færre afvejning af råvarer
  • God og stabil dej under fremstilling

 

Se opskrifter til mere inspiration her.

Vi bringer vores ekspertise til din virksomhed 

 

Vores styrke ligger ikke kun i vores produkter, men i særdeleshed i vores medarbejdere. Hjertet af Credin består af vores yderst kompetente og erfarne medarbejdere – mange med lang anciennitet. Vores brede viden og knowhow om bageribranchen har en mærkbar indvirkning på hvert samarbejde og løsning, vi leverer.

 

 

Læs mere

Lad os skabe løsninger sammen

 

Vores passion er at levere skræddersyede og unikke løsninger, netop tilpasset dine behov. Med Credin som partner får du:

 

•  Over 90 års erfaring og knowhow
•  Tæt og direkte samarbejde med specialistteam
•  Hurtig og agil udviklingsproces
•  Innovative og unikke løsninger
•  AA-rating I BRCGS (uanmeldt auditering)
•  En del af Orkla Food Ingredients (OFI)

 

 

Læs mere

 

Kontakt os