Certificeringer hos Credin

BRCGS

BRCGS står for British Retail Consortium Global Standard og er en global standard for fødevaresikkerhed for producenter af fødevarer og deres leverandører. Vi har BRCGS-certifikat på AA-niveau.

 

Se vores BRCGS certifikat her

 

Glutenfri og BRCGS

BRCGS glutenfri certificeret efter gluten-free certification program issue 3. Det betyder at alle vores glutenfri produkter lever op til høje styringskrav og indeholder max 20 ppm gluten. Det åbner op for, at vores kunder kan ansøge om tilladelse til at tilføje Crossed Grain-symbolet på deres emballager. Crossed Grain er et frivilligt mærke og det mest anerkendte glutenfrie-symbol i Europa.

 

Se vores BRCGS Glutenfri-certifikat her

RSPO

Roundtable on Sustainable Palm Oil er en non-profit organisation, der har det mål at fremme væksten og brugen af bæredygtig palmeolie. Ved at blive certificeret efter RSPO Supply Chain Certification System, støtter man etableringen af bæredygtig og gennemsigtig produktion gennem hele forsyningskæden, helt fra jord til bord.

 

Credin DK har RSPO-certificering og anvender udelukkende RSPO-certificeret palmeolie og palmekerneolie. Vores trademark licence number er: 4-0602-15-100-03.

 

Se vores RSPO-certifikat her

 

Roundtable on Sustainable Palm Oil

Du kan læse mere om RSPO og deres arbejde ved at klikke på linket nedenfor.

 

Klik her

RAC

Rainforest Alliance Certifikatet fremmer en kollektiv indsats for mennesker og natur. Indsatsen forstærker de gavnlige virkninger af ansvarlige valg, fra gårde og skove hele vejen til supermarkedets check-out. Seglet giver dig mulighed for at genkende og vælge produkter, der bidrager til en bedre fremtid for både mennesker og vores jord. Credin støtter ordningen og er RAC certificeret.

 

Se vores RAC certifikat her

 

Rainforest Alliance

Du kan læse mere om deres arbejde ved at klikke på linket nedenfor.

 

Klik her

Vi bringer vores ekspertise til din virksomhed 

 

Vores styrke ligger ikke kun i vores produkter, men i særdeleshed i vores medarbejdere. Hjertet af Credin består af vores yderst kompetente og erfarne medarbejdere – mange med lang anciennitet. Vores brede viden og knowhow om bageribranchen har en mærkbar indvirkning på hvert samarbejde og løsning, vi leverer.

 

 

Sådan samarbejder vi med dig 

Lad os skabe løsninger sammen

 

Vores passion er at levere skræddersyede og unikke løsninger, netop tilpasset dine behov. Med Credin som partner får du:

 

•  Over 90 års erfaring og knowhow
•  Tæt og direkte samarbejde med specialistteam
•  Hurtig og agil udviklingsproces
•  Innovative og unikke løsninger
•  AA-rating I BRCGS (uanmeldt auditering)
•  En del af Orkla Food Ingredients (OFI)

 

 

Læs mere om os her

 

Kontakt os