Cake Donuts

Donuts er en fryd for øjet - og så smager de godt. Den flotte pynt gør forskellen og giver masser af muligheder for at lave fantasifulde og indbydende donuts, der bare smager af mere. Vi har udviklet vores bud på lækre og luftige cake donuts, som er bagt enten på den mørke luksus brownie eller på den lyse CREDI® Luksus cake, begge giver en lækker og svampet smagsoplevelse. Donuts er normalt lyse, vi har derfor tilført en mørk variant, som har en dyb smag af kakao og giver mulighed for ekstra variation og lækker pynt.

 

Bagermester Jesper Christensen fra Hornbæk Bageri, har testet salget på de skønne donuts. Og på den første måned har Hornbæk Bageri solgt mere end 3.000 Cake Donuts – uden at det er gået ud over salget af det eksisterende sortiment.

 

"Credins Cake Donut er lidt sødere end de friturestegte donuts og har dermed en bredere appeal – specielt til børn og unge".

 

Nemt og simpelt
Det tog kun ganske kort tid, før Jesper Christensen var i gang med at bage Cake Donuts.

 

”Det har været meget nemt at komme i gang, og vi har hurtigt fundet et nemt flow. Står man som bager og er lidt misundelig på det blikfang, færdig-donuts giver rundt omkring, så kan jeg kun anbefale at få fat i donuts forme og komme i gang".

  

Se mere i vores brochure og alle de lækre opskrifter her.

Vi bringer vores ekspertise til din virksomhed 

 

Vores styrke ligger ikke kun i vores produkter, men i særdeleshed i vores medarbejdere. Hjertet af Credin består af vores yderst kompetente og erfarne medarbejdere – mange med lang anciennitet. Vores brede viden og knowhow om bageribranchen har en mærkbar indvirkning på hvert samarbejde og løsning, vi leverer.

 

 

Læs mere

Lad os skabe løsninger sammen

 

Vores passion er at levere skræddersyede og unikke løsninger, netop tilpasset dine behov. Med Credin som partner får du:

 

•  Over 90 års erfaring og knowhow
•  Tæt og direkte samarbejde med specialistteam
•  Hurtig og agil udviklingsproces
•  Innovative og unikke løsninger
•  AA-rating I BRCGS (uanmeldt auditering)
•  En del af Orkla Food Ingredients (OFI)

 

 

Læs mere

 

Kontakt os