Surdejshvede

Vi har udviklet denne opskrift på en smagfuld surdejshvede, med en dejlig blød krumme og en skøn smag af surdej. Med denne opskrift har vi udfordret den klassiske hvede og giver vores bud på den gode hvede og den gode smag. Et fantastisk bud på en hvede til madbrød.

 

Den populære hvede kan spises året rundt blot ved at skabe sæsonvariation. Opskriften kan nemt justeres, så du kan skabe flere lækre hveder som ex.: grove hveder, fuldkornshveder, grill hveder, frokost hveder og morgen hveder.

 

Ingredienser

10.000 g Hvedemel

2.000 g JUST4TASTE® Bløddej
1.500 g JUST4TASTE® Surdejsbrød konc.
1.250 g Blød røremargarine
650 g Gær
600 g Æg
75 g Salt m/jod
6.300 g Vand ca.

Fremgangsmåde

Dejen æltes 5 min. i første gear og 7 min. i andet gear. Dejen æltes skær, og hviler derefter på bordet i 10 min. Dejen vejes af i pres på 2.800 g stykket, som virkes runde, og hviler derefter under klæde i 10 min.


Hvederne virkes runde på rundstykkemaskinen og sættes på plader fedtet med Crefino. Der placeres 5 x 6 stk. hveder på en plade og rasker i ca. 60 min. Hvederne bages med rammer omkring. De indsættes ved 210°C og bages ved 190°C i ca. 18 min.

 

Læs mere om vores bløddej her.

Vi bringer vores ekspertise til din virksomhed 

 

Vores styrke ligger ikke kun i vores produkter, men i særdeleshed i vores medarbejdere. Hjertet af Credin består af vores yderst kompetente og erfarne medarbejdere – mange med lang anciennitet. Vores brede viden og knowhow om bageribranchen har en mærkbar indvirkning på hvert samarbejde og løsning, vi leverer.

 

 

Læs mere

Lad os skabe løsninger sammen

 

Vores passion er at levere skræddersyede og unikke løsninger, netop tilpasset dine behov. Med Credin som partner får du:

 

•  Over 90 års erfaring og knowhow
•  Tæt og direkte samarbejde med specialistteam
•  Hurtig og agil udviklingsproces
•  Innovative og unikke løsninger
•  AA-rating I BRCGS (uanmeldt auditering)
•  En del af Orkla Food Ingredients (OFI)

 

 

Læs mere

 

Kontakt os