Vores kageblandinger til lagkager og roulader sikrer en meget bagestabil dej, der er nem at arbejde med og giver skønne luftige og smagfulde bunde. Blandingerne er velegnet til både tykke og tynde bunde. Ønskes en mørk bund kan der tilsættes kakao.
Mere omkring vores lagkager og roulader:
Nedenfor et lille udpluk af vores sortiment:
CREDI Sponge Cake
Credi Sponge Cake giver et blødt skum, der let flyder ud og bager flot op. Dejen er meget stabil og giver luftige lagkagebunde. Blandingen er ideel til lagkagebunde bagt i høje og lave papirskapsler og til lagkagebunde bagt i ring. Kan også anvendes til tykke og tynde bunde samt rouladebunde. Dejen kan tilsættes kakao for en mørk bund.
CREDI Cake Swiss Roll
CREDI Cake Swiss Roll giver et fast skum, der ikke flyder ud så let og dejen doseres med et skrabelærred eller en maskine. Dejen er bagestabil og giver en lækker luftig bund, der er elastisk og meget robust i overfladen, så rouladen er nem at rulle, uden at den får revener. Blandingen kan også anvendes til udstikning af tørkager, lagkagesnitte, tynde lagkagebunde osv. Tilsæt kakao for en mørk bund.
Kontakt os for yderligere information omkring vores lagkager og roulader. Vidste du at vi er specialister i specialfremstillede løsniger?
Vi bringer vores ekspertise til din virksomhed
Vores styrke ligger ikke kun i vores produkter, men i særdeleshed i vores medarbejdere. Hjertet af Credin består af vores yderst kompetente og erfarne medarbejdere – mange med lang anciennitet. Vores brede viden og knowhow om bageribranchen har en mærkbar indvirkning på hvert samarbejde og løsning, vi leverer.
Lad os skabe løsninger sammen
Vores passion er at levere skræddersyede og unikke løsninger, netop tilpasset dine behov. Med Credin som partner får du:
• Over 90 års erfaring og knowhow
• Tæt og direkte samarbejde med specialistteam
• Hurtig og agil udviklingsproces
• Innovative og unikke løsninger
• AA-rating I BRCGS (uanmeldt auditering)
• En del af Orkla Food Ingredients (OFI)