Lagkager og roulader

Vores kageblandinger til lagkager og roulader sikrer en meget bagestabil dej, der er nem at arbejde med og giver skønne luftige og smagfulde bunde. Blandingerne er velegnet til både tykke og tynde bunde. Ønskes en mørk bund kan der tilsættes kakao.

 

Mere omkring vores lagkager og roulader:

  • Helblanding hvor du kun skal tilsætte vand og æg eller kun vand
  • Udviklet til at passe til det meste produktionsudstyr
  • Let og luftig struktur i de færdigbagte bunde
  • Vi tilbyder laktosefri og glutenfri produkter

Et udpluk af vores sortiment:

 

CREDI Sponge Cake

Credi Sponge Cake giver et blødt skum, der let flyder ud og bager flot op. Dejen er meget stabil og giver luftige lagkagebunde. Blandingen er ideel til lagkagebunde bagt i høje og lave papirskapsler og til lagkagebunde bagt i ring. Kan også anvendes til tykke og tynde bunde samt rouladebunde. Dejen kan tilsættes kakao for en mørk bund.  

 

CREDI Cake Swiss Roll

CREDI Cake Swiss Roll giver et fast skum, der ikke flyder ud så let og dejen doseres med et skrabelærred eller en maskine. Dejen er bagestabil og giver en lækker luftig bund, der er elastisk og meget robust i overfladen, så rouladen er nem at rulle, uden at den får revener. Blandingen kan også anvendes til udstikning af tørkager, lagkagesnitte, tynde lagkagebunde osv. Tilsæt kakao for en mørk bund. 

 

Kontakt os for yderligere information omkring vores lagkager og roulader. 

 

luk Cookies - Vores hjemmeside bruger cookies. Hvis du anvender vores hjemmeside accepterer du, at der gemmes cookies på din computer. Hvad er cookies? Læs mere